Yandex Metrica

Sitede Ara

Trump'ın kulağına isabet eden cisim mermi miydi? FBI'dan dikkat çeken rapor

Geçtiğimiz günlerde suikasta uğrayan Trump'ın sağ kulağından yaralanmasına neden olan bir mermi mi yoksa şarapnel veya cam parçası mı soruları yanıt buldu. ABD Federal Soruşturma Bürosu, ABD eski Başkanı Donald Trump’a suikast girişimi sırasında kulağına mermi isabet ettiğini doğruladı.

Dünya

27.07.2024, 12:46

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi Donald Trump'a sikast girişiminde bulunuldu.

Cumhuriyetçi Partiden başkanlık için yarışan ABD eski Başkanı Trump, Pensilvanya'daki mitingde kürsüden destekçilerine seslendiği esnada silahlı saldırıya uğradı.

Kulağından yaralanan Trump, korumular tarafında apar topar, olay yerinden uzaklştırıldı ve hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Trump'u vuran 20 yaşındaki genç, gizli servis tarafından öldürüldü.

Açılan ateş sonucunda mitinde yer alan Trump destekçisi bir ABD vatandaşı hayatını kaybetti.

20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks'a ilişkin tüm bilgiler incelenirken; bir silah kulübünün üyesi olduğu belirlendi.

2 havalimanına saldırı uyarısı! Uçuşlar askıya alındı 2 havalimanına saldırı uyarısı! Uçuşlar askıya alındı Haberi Görüntüle

MERMİ Mİ ŞARAPNEL PARÇASI MI?

Bilindiği üzere FBI Direktörü Christopher Wray, 24 Temmuz’daki ABD Temsilciler Meclisi Yargı Komitesinin oturumunda yaptığı konuşmada "Trump'ın sağ kulağından yaralanmasına neden olan bir mermi mi yoksa şarapnel veya cam parçası mı soruları var." ifadelerini kullanmıştı.

İkiyüzlü batı! META'ya göz yum, Telegram'a baskı yap: Pavel Durov Fransa'da gözaltına alındı İkiyüzlü batı! META'ya göz yum, Telegram'a baskı yap: Pavel Durov... Haberi Görüntüle

TRUMP'TAN TEPKİ

Trump da Truth Social hesabından Wray'e tepki göstermişti. Trump "FBI Direktörü Christopher Wray, Kongre'ye şarapnel, cam veya mermiyle vurulup vurulmadığımdan emin olmadığını söyledi. FBI bunu hiç kontrol etmedi!." mesajını paylaşmıştı.

Trump'ın sağ kulağından yaralanmasına neden olan bir mermi mi yoksa şarapnel veya cam parçası mı soruları yanıt buldu.  Konuya ilişkin açıklama FBI'dan geldi.

120 milyon yıllık sansasyonel keşif! 260'tan fazla dinozor ayak izi bulundu: Süper kıta dönemine ışık tutacak! 120 milyon yıllık sansasyonel keşif! 260'tan fazla dinozor ayak izi... Haberi Görüntüle

KULAĞINA İSABET EDEN CİSİM MERMİ

FBI, bir süredir devam eden Trump'a isabet eden cismin mermi mi yoksa başka bir şey mi olduğuna ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Eski Başkan Trump'ın kulağına isabet eden şey, ölen kişinin silahından atılan, bütün veya daha küçük parçalara ayrılmış bir mermiydi."

Trump’ın Beyaz Saray doktoru Ronny Jackson da, suikast girişimi sırasında eski başkanın sağ kulağından mermi mi yoksa başka bir parçayla mı yaralandığı yönündeki tartışmalara ilişkin, "Bunun bir mermiden başka bir şey olduğuna dair kesinlikle hiçbir kanıt yok." ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading