Sitede Ara

Trump'ın suikastını daha önce bilmişlerdi! Simpsonlar'ın 2025 kehaneti tüyler ürpertti

Trump'ın suikastını daha önce bilmişlerdi! Simpsonlar'ın 2025 kehaneti tüyler ürpertti

 Daha önce maymun çiçeği virüsü ve Trump suikastı önceden bilen Simpsonlar dizisinin 2025 yılı kehaneti korkuttu.

Dünya

25.10.2024, 17:22

İlk kez 1989 yılında ABD'de ekrana gelen ve milyonları peşinden sürükleyen Simpsonlar dizisinde dile getirilen birçok konu ilginç bir şekilde gerçek oldu.

Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Simpsonlar dizi, sık sık geleceği öngördüğü iddiasıyla yeniden gündeme geliyor. 

Daha önce Trump'ın suikastını bilen dizi, geçtiğimiz aylarda Kamala Harris'in ABD başkanlığına aday olduğunu açıklaması üzerine akıllara ''Simpsons dizisinin bir kehaneti daha mı gerçek oluyor?'' sorusu geldi.

Emsalleri cephede onlar gece kulüplerinde: Ukraynalı inzibatlardan baskınlar Emsalleri cephede onlar gece kulüplerinde: Ukraynalı inzibatlardan baskınlar Haberi Görüntüle

ÜLKENİN İLK KADIN BAŞKANI OLACAK

Dizinin 2000 yılının Mart ayında yayınlanan 11. sezonun 17. bölümü Bart to the Future'da ''Lisa'' isimli karakter ABD başkanı olarak tasvir ediliyor. 5 Kasım günü Donald Trump ile yarışacak Kamala Harris seçimleri kazanırsa, ülkenin ilk kadın başkanı olacak.

Serap değil gerçek! Kıyamet alameti gibi olay! Dünyanın en kuran çölünü su bastı! Serap değil gerçek! Kıyamet alameti gibi olay! Dünyanın en kuran... Haberi Görüntüle

MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜNE DİKKAT ÇEKİLMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Dünya Sağlık Örgütü, bundan birkaç ay önce Afrika'dan birçok ülkeye yayılan maymun çiçeği virüsü nedeniyle küresel halk sağlığı acil durumu ilan etmişti. Hatta vakaların birçok ülkede görüldüğü tespit edilmişti. Simpsons'ın 7. sezon 3. bölümünde Bart ve Milhouse'un bir maymunla oynadıktan sonra hastalandığı dikkat çekmişti. Bir başka bölümde ise bir maymun sahiplenen Homer hastalanıyor. Söz konusu detay ile dizinin maymun çiçeği virüsünü de bildiği konuşuldu.

Son dakika: Hizbullah'tan İsrail'e füze saldırısı! Tel Aviv alarmda: Siyonistler sığınaklara kaçıyor Son dakika: Hizbullah'tan İsrail'e füze saldırısı! Tel Aviv alarmda: Siyonistler... Haberi Görüntüle

TRUMP SUİKASTİNİ DE Mi BİLDİLER?

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Kamala Harris ile yarışacak Donald Trump, Pensilvanya Eyaleti'nde düzenlediği mitingi sırasında silahlı saldırıya uğramıştı. Trump'ın sağ kulağından yaralandığı hatta bir kişinin hayatını kaybettiği saldırının da Simpsons dizisinde yer aldığı iddia edildi.

Zeytin Dalı harekat bölgesinde çatışmalar yoğunlaştı! Ana yollar tamamen geçişlere kapatıldı Zeytin Dalı harekat bölgesinde çatışmalar yoğunlaştı! Ana yollar tamamen geçişlere... Haberi Görüntüle

GÜNEŞ FIRTINASI SENARYOSU

Son olarak Simpsonlar'ın son bölümünde bir patlamanın ardından elektronik cihazların kullanılamaz hale geldiği sahne dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde bazı bilim insanları 2024'te Güneş'te yaşanacak patlamaların elektronik cihazları etikeleyebileceğini açıklamıştı.

Simpsonlarda daha önce 2024 yılında olacağı öngörülen güneş fırtınasının, 2025 yılında olacağı iddia ediliyor.

Güneş fırtınası senaryosu gerçekleştiği takdirde tüm elektronik eşyalar kullanılamayacak hale gelecek ve ilkel şartlara geri dönülecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading