Trump'ın Türkleri etiketleyip yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı

Trump'ın Türkleri etiketleyip yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı

ABD'de eski başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, sosyal medya platformu X'teki Türk bir kullanıcıyı etiketleyerek tweet paylaştı.

Dünya

03.10.2024, 16:44

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak seçimlere kısa bir süre kalırken başkan adayları, gerek sosyal medyada gerek TV programlarında projelerinden bahsedip vatandaşlardan oy istemeye başladı.

Daha önce uğradığı suiast sonucu oylarının arttığı iddia edilen ABD eski başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkanı Donald Trump'ın sosyal medya platformu X'te yaptığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı.

Soykırıma daha fazla destek! Pentagon duyurdu! ABD'den Ortadoğu kararı Soykırıma daha fazla destek! Pentagon duyurdu! ABD'den Ortadoğu kararı Haberi Görüntüle

''OY VERMEYE HAZIR OLUN''

X'i uzun zamandır kullanmayan ve Tesla'nın sahibi Elon Musk'ın platformu satın almasının akabinde söz konusu plaatformda yeniden aktif olan paylaşımında Türkleri etiketledi. Trump'ın paylaşımlarına Türk kullanıcılardan binlerce yorum geldi.

Türk vatandaşları etiketleyerek oy dilenen Trump, "Gönderimi beğendiğiniz için teşekkür ederim! Size Kuzey Carolina için önemli seçim güncellemeleri göndereceğim. 5 Kasım'a kadar Donald J. Trump'a oy vermeye hazır olduğunuzdan emin olun." ifadelerini kullandı.

İngiliz bakandan savaş çıkaracak sözler: Siz bir 'mafya devletinin' patronusunuz: Halkınızı köle olarak kullanıyorsunuz İngiliz bakandan savaş çıkaracak sözler: Siz bir 'mafya devletinin' patronusunuz:... Haberi Görüntüle

''İÇİM DIŞIM SEN OLDUN''

Trump'ın gönderisine etiketlediği Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Anayasa Hukuku anabilim dalında araştırma görevlisi Yunus Emre Erdölen, paylaşımı alıntıladı. Trump'a isyan eden Yunus Emre Erdölen, "İçim dışım sen oldun, bırak peşimi..." dedi.

El altından Su-57 parçası satın aldılar! Avrupa'yı kendi silahları ile vuracaklar El altından Su-57 parçası satın aldılar! Avrupa'yı kendi silahları ile... Haberi Görüntüle

''BENİ NİYE ETİKETLEDİ BU?''

Trump'ın etiketlediği "Amhar" adlı sosyal kullanıcı ise "Ne oluyor, beni niye etiketledi bu?" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading