Yandex Metrica

Trump'tan Zuckerberg'e açık tehdit: Kalan hayatını hapiste geçirirsin

Trump'tan Zuckerberg'e açık tehdit: Kalan hayatını hapiste geçirirsin

  ABD eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump, Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg'ü açık açık tehdit etti. Zuckerberg'ü "seçimlerde hile yapması halinde ömrünün geri kalanını hapislerde çürüyeceği" uyarısında bulundu.  

Dünya

30.08.2024, 13:20

ABD eski Başkanı ve Kasım ayında yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump, Meta CEO'su Mark Zuckerberg'i hedef aldı ve teknoloji devinin son seçimlerde kendisini zayıflattığını iddia ederek hapis cezası alabileceği yönünde tehdit etti. 

Hamas'tan ateşkes için Netanyahu'ya baskı çağrısı: 'BMGK'nın kararına bağlılığımızı teyit ediyoruz' Hamas'tan ateşkes için Netanyahu'ya baskı çağrısı: 'BMGK'nın kararına bağlılığımızı teyit... Haberi Görüntüle

MÜEBBET HAPİSLE TEHDİT ETTİ 

ABD başkan adayı Donald Trump'In yeni yayınlanacak kitabında, Mark Zuckerberg ile ilişkili olan kısım çok konuşuldu. Trump, Zuckerberg'i alenen "müebbet hapisle" resmen tehdit etti.

Titanik enkazında gizemli keşif: Esrarengiz heykel ve tırabzan bulundu: Uzmanlar araştırmalara başladı Titanik enkazında gizemli keşif: Esrarengiz heykel ve tırabzan bulundu: Uzmanlar... Haberi Görüntüle

SEÇİMLERDE HİLE YAPILMAMASI İÇİN UYARDI 

Donald Trump, gelecek hafta satışa sunulacak yeni kitabı Save America! (Amerika'yı Kurtarın" kitabında, başta Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg olmak üzere seçimlerde hile yapılmamasına karşı birçok kişiye uyarılarda bulundu.

3. nükleer uçak gemisinde geri adım! Türk düşmanı o ülke parayı denkleştiremedi 3. nükleer uçak gemisinde geri adım! Türk düşmanı o ülke... Haberi Görüntüle

"ONU YAKINDAN İZLİYORUZ"

Trump söz konusu kitabında 40 yaşındaki Zuckerberg ile yaptığı görüşmeyi anlattı ve 2020 seçimleri konusunda öfkesini de ifade etti. 

Önceki seçimlerde kendisine komplo kurulduğunu ve seçimlerde hile yapıldığını iddia belirten Trump, Zuckerberg için kitabında şu ifadeleri kullandı:

"Onu yakından izliyoruz ve bu sefer yasa dışı bir şey yaparsa hayatının geri kalanını hapiste geçirecek. 2024 Başkanlık Seçimi'nde hile yapan diğerleri gibi...

ABD'den Ayşenur Eygi açıklaması! Kongre üyesi ABD'lilere seslendi: 'İsrail tarafından öldürülürseniz ülkemiz bunu umursamayacak' ABD'den Ayşenur Eygi açıklaması! Kongre üyesi ABD'lilere seslendi: 'İsrail tarafından... Haberi Görüntüle

"SEÇİM DOLANDIRICILARI"

Defalarca kez Zuckerberg'i hedef alan söylemlerde bulunan ABD'nin 45. başkanı, bu yılın başlarında yaptığı bir açıklamada, TikTok'a destek vererek "TikTok'tan kurtulursanız, Facebook ve Zuckerschmuck işlerini ikiye katlayacak" uyarısında bulundu.

Geçtiğimiz ay Trump, Truth Social'da Zuckerberg'i hedef alarak, "SEÇİM DOLANDIRICILARI daha önce hiç görülmemiş seviyelerde ve uzun süreler hapis cezasına çarptırılacaklar. Senin kim olduğunu zaten biliyoruz. YAPMAYIN! ZUCKERBUCKS, dikkatli ol" dedi.

Eyvah Osmanlı diriliyor! Yunan basınında Büyük Türkiye korkusu: Bölgeyi ablukaya alacaklar! Eyvah Osmanlı diriliyor! Yunan basınında Büyük Türkiye korkusu: Bölgeyi ablukaya... Haberi Görüntüle

TRUMP'A AMBARGO UYGULADI

"Zuckerbucks" Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan'ın Kovid-19 salgını sırasında eyalet ve yerel yönetimlerin seçimlerini yürütmelerine yardımcı olmak için bağışladıkları yaklaşık 420 milyon dolara bir göndermedir. Meta, Trump'ın 6 Ocak 2021'deki Kongre baskınıyla ilgili eylemlerinin ardından eski başkanın Facebook ve Instagram hesaplarına erişim engeli getirdi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading