Tüm gözler damadın üzerindeydi! Dünyanın en pahalı düğününde dikkat çeken detay ortaya çıktı!

Tüm gözler damadın üzerindeydi! Dünyanın en pahalı düğününde dikkat çeken detay ortaya çıktı!

Hindistan'ın en  zengin ailelerindne olan Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani ilaçdevi Encore'nin varisi ile dünyaevine girdi. Dünyanın en pahalı düğünü olarka ilan edilen düğün 4 ay sürdü ve 150 milyon dolara harcandı. Düğünde en çok dikkat çeken detay ise damadın yeşil broşu oldu. Damada takılan broşun değerinin ise 720 karat olduğu ortaya çıktı.

Dünya

15.07.2024, 17:10

Dünyanın en zengin aileleri arasında yerini alan Hintli Mukesh Ambani, oğlu Anant Ambani'yi hibir masraftan kaçınmadan evlendirdi. Dünya çapında geniş yankı bulan düğün Mart ayında başlamış, Mumbai'de aylar boyunca devam etmişti. 

PKK'nın bağlı olduğu CENTCOM'dan koç boynuzlu Yom Kippur mesajı: Ne demek istediler? PKK'nın bağlı olduğu CENTCOM'dan koç boynuzlu Yom Kippur mesajı: Ne... Haberi Görüntüle

DÜĞÜNDE YILDIZ YAĞMURU

29 yaşındaki anant Ambani'nin Encore ilaç şirketinin sahibi Viren ve Shaila Merchant'ın kızı Radhika Merchant ile evlendi. Çiftin düğününde Rihanna, Justin Bieber gibi ünü isimler sahne alırken davetliler arasında Bill Gates, Mark Zuckerberg, Khole Kardsahian ve Kim Kardashian'da bulundu. 

Yeni bir göç dalgası daha! İsrail saldırıları nedeniyle bölge halkı evlerini terk ediyor Yeni bir göç dalgası daha! İsrail saldırıları nedeniyle bölge halkı... Haberi Görüntüle

720 KARATLIK ZÜMRÜT BROŞ

Hint geleneklerin egöre evlenen çiftin düğünülerinin toplamda 150 milyon dolar değerinde olduğu öğrenildi. Ancak iddiaya göre Anant Ambani'nin düğün günü taktığı yeşil zümrüt kolye ise düğünün en çok konuşulanı oldu. Anant Ambani'ye takılan yeşil zümrüt broşun 720 karat olduğu ortaya çıktı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading