Yandex Metrica

Türk ve İslam düşmanı Wilders'tan haddini aşan açıklama! Türkiye NATO'dan atılmalı

Türk ve İslam düşmanı Wilders'tan haddini aşan açıklama! Türkiye NATO'dan atılmalı

Türk ve İslam düşmanlığıyla bilinen Hollandalı siyasetçi Geert Wilders, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'e yönelik sözlerinin ardından Türkiye'nin NATO'dan atılmasını istedi.  

Dünya

29.07.2024, 12:31

Gazze'de 9 aydır tüm dünyanın gözü önünde 'Soykırım' yapan İsrail'i durdurmak için Türkiye, masumların ölmemesi adına çaba harcamaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'de yaşanan dramı her fırsatta sert ifadeler ile eleştiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı bir konuşmada, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız." açıklamasının uluslararası kamuoyundaki yankıları sürüyor.

Bermuda Şeytan Üçgeni'nin gizemli sırrı çözüldü! Uzmanlar, kayıpların nedenini açıkladı Bermuda Şeytan Üçgeni'nin gizemli sırrı çözüldü! Uzmanlar, kayıpların nedenini açıkladı Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ İSRAİL GÜNDEMİNDE

İsrailli yöneticiler ve Avrupa'daki Siyonist lobisi, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamaları arka arkaya yapmaya başladı.

Bu lobinin üyelerinden birisi ise Hollandalı aşırı sağcı ve Türkiye düşmanı siyasetçi Geert Wilders.

Wilders, sosyal medya platformu X üzerinden İsrail gazetesi The Jerusalem Post'Un bir paylaşımını alıntılayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etti.

İngiltere Kralı Charles ölüm döşeğinde! Saray cenaze hazırlıklarına başladı! İngiltere Kralı Charles ölüm döşeğinde! Saray cenaze hazırlıklarına başladı! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE NATO'DAN ATILMALI

Türkiye'nin İsrail'i işgal ile tehdit ettiğini söyleyen Wilders, NATO'dan atılmasını istedi.

Wilders, "İslamofaşist Erdoğan İsrail'i işgal etme tehdidinde bulunuyor. Bu adam tam anlamıyla deli. "Türkiye NATO'dan atılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

3

0

0

0

0

1

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading