Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye düşmanı Cem Özdemir: 'Döner bir Alman yemeğidir'

Türkiye düşmanı Cem Özdemir: 'Döner bir Alman yemeğidir'

Türkiye düşmanlığıyla Almanya'da Gıda ve Tarım Bakanlığı görevine getirilen Cem Özdemir, görevinin hakkını vermeye devam ediyor. Özdemir, şimdi de Türk dönerinin bir Alman yemeği olduğunu iddia etti. 

Dünya

27.07.2024, 09:07

Türk düşmanlığı üzerinden Alman siyasetinde yer edinen Cem Özdemir, şimdi de tüm dünyada Türk döneri olarak bilinen meşhur yemeğin aslında Almanya'ya ait olduğunu söyledi. 

Skandal açıklamalara ile gündeme gelen Almanya Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir, yine haddini aşan bir açıklama yaptı. Daha önce de benzer tutum ve davranışlar içinde olan Özdemir, bu sefer Türk yemeği olan döner kebabı hedef aldı.

Türk düşmanlığı yaparak Almanlara yaranmaya çalışan Özdemir, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak dönerin bir Alman yemeği olduğunu öne sürdü.

Kesik baş skandalı! Ermeni işgalinden kurtulan köyde neler oluyor? Yol kenarları cesetlerle doldu Kesik baş skandalı! Ermeni işgalinden kurtulan köyde neler oluyor? Yol... Haberi Görüntüle

"DÖNER BİR ALMAN YEMEĞİDİR"

Özdemir, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Döner kebap bir Alman yemeğidir. Burada nasıl hazırlanacağına ve yenileceğine herkes kendisi karar verebilmeli. Ankara'dan şartnameye gerek yok."

Habere Tepki Ver

0

1

1

1

1

0

2

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading