Yandex Metrica

Türkiye düşmanı Michael Rubin yeniden piyasada: Rubin, Türkiye'nin F-35'leri asla alamayacağını iddia etti

Türkiye düşmanı Michael Rubin yeniden piyasada: Rubin, Türkiye'nin F-35'leri asla alamayacağını iddia etti

ABD'li FETÖ tetikçisi Michael Rubin, Türkiye'nin ABD'den F-35 savaş uçaklarını asla alamayacağını iddia etti. Türkiye düşmanlığıyla ve yaptığı sayısız provokasyonla tanınan Rubin, National Security Journal isimli sitede yazdığı yazıda bir kez daha Türkiye'ye öfke kustu.

Dünya

28.08.2024, 10:49

Tescilli Türkiye düşmanı ve CIA ajanı Michael Rubin, provokasyonlarına kaldığı yerden devam ediyor. Bir süredir ortalıkta görünmeyen FETÖ tetikçisi, National Security Journal isimli sitede yazdığı yazıda Türkiye aleyhine ifadeler kullandı.

Asya Pasifik'te gerilim! Savaş uçağı denize çakıldı Asya Pasifik'te gerilim! Savaş uçağı denize çakıldı Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

ABD'nin Türkiye'nin Rusya'dan S-400'leri almasından dolayı rahatsız olduğunu belirten Rubin, bu nedenle Türkiye'nin F-35 programından çıkarıldığını öne sürdü. "Türkiye S-400'ü güvenlik duvarıyla kapatsa bile, sistem Türklerin veya düşman güçlerin Amerikan gizli uçağını izleme pratiği yapmasına izin vererek ABD'yi tehdit edebilirdi." diyen Rubin'in bu ifadelerine sosyal medyadan tepki yağdı. 

Provokatör Rubin'in bu ifadeleri daha önce yaptığı açıklamaları akla getirdi. Rubin, daha önce de yerli ve milli SİHA'ları hedef almıştı. Rubin başta Baykar olmak üzere savunma sanayiinin baş aktörlerine yaptırım getirilmesini istemişti. 

Kanada'nın AIP denizaltıları Arktik'e iniyor! Rusya'nın yeni kabusu Kanada'nın AIP denizaltıları Arktik'e iniyor! Rusya'nın yeni kabusu Haberi Görüntüle

F-16'LAR İÇİN DE AYNI ŞEYLERİ SÖYLEMİŞTİ

Michael Rubin, şubat ayında yazdığı yazıda da "Türkiye'ye F-16 satışı yapılamaz" demişti. Yazısında Batı Şeria'yı ve Gazze'yi KKTC ile kıyaslayan eski Pentagon çalışanı, Türkiye'ye Kıbrıs'taki askerlerini çekene kadar F-16 satışı yapılmaması gerektiğini savunmuştu. 

Paşinyan’dan Azerbaycan'a teklif: Barış anlaşması olarak imzalayalım Paşinyan’dan Azerbaycan'a teklif: Barış anlaşması olarak imzalayalım Haberi Görüntüle

MICAHEL RUBİN KİMDİR?

Eski Pentagon çalışanı Rubin, özellikle 15 Temmuz darbe girişiminden sonra her fırsatta Türkiye'ye kin dolu söylemlerde bulunmaya başladı. 2017 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan FETÖ destekçisi Rubin hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Rubin, FETÖ adına zaman zaman Türkçe mesajlar da paylaşıyor. Michael Rubin, American Enterprise Institute'deki çalışmalarının yanı sıra ABD donanmasında dersler de veriyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading