Türkiye için ilhak planı! Siyonistler Türkiye'den arazi pazarlamaya başladı: İşgal manifestosu gibi broşür

Türkiye için ilhak planı! Siyonistler Türkiye'den arazi pazarlamaya başladı: İşgal manifestosu gibi broşür

Önce Gazze, sonra Lübnan'da ilhak planları yapan Siyonistler haddini aşarak Türk topraklarına da göz dikti. Tel-Aviv'de sözde vadedilmiş topraklar üzerinden ev ve arazi pazarlanmaya başlandı.

Dünya

10.10.2024, 13:07

Katil İsrail rejimi, aralarında Türkiye'nin de yer aldığı sözde vadedilmiş topraklarda ev, arazi satışı ile ilgili kampanya başlattı. İsrail Enformasyon Bakanlığı tarafından desteklenen tanıtım-teşvik kampanyası ile İsrail dışındaki tüm Yahudilere “kutsal topraklarda eviniz, çiftliğiniz, araziniz olsun” çağrısı yapıldı.

Bebek katili Binyamin Netanyahu başta olmak üzere İsrailli yöneticilerin defaatle paylaştığı korsan harita üzerinden başlatılan işgal kampanyası ile Müslümanlara ait topraklar “Tanrı vaadi” ve “ata mirası” olarak pazarlanıyor.

Terör devletinin de destek verdiği işgal broşürleri İngilizce ve İbranice olmak üzere iki dilde hazırlanmış. Yahudi havralar, STK’lar ve finans kuruluşları aracılığı ile yürütülen faaliyetler internet ortamında da destekleniyor.

Misilleme sevinci: İsrail'e 'kuduz köpek' İran'a 'aslan' benzetmesi Misilleme sevinci: İsrail'e 'kuduz köpek' İran'a 'aslan' benzetmesi Haberi Görüntüle

İLHAK PLANI

Türkiye'den de birçok bölgenin yer aldığı İslam ülkelerinden seçilen dağ, orman, deniz gibi doğa manzaraları eşliğinde hazırlanan broşürlerde teşvik edilen topraklar “yeryüzü cenneti” olarak adlandırılıyor.

Siyonist rejimin işgal hayali üzerine Lübnan’da uzun yıllar ikamet eden eski Suriye Türkmen Meclisi Başkanı "Siyonist rejim şimdiden Lübnan’ı kendi toprağı olarak görüyor." dedi.

Sözlerine devam eden eski Meclis başkanı, "Ancak bu propaganda Lübnan’dan ibaret değil. Türkiye dâhil, Irak, Ürdün, Mısır, Lübnan ve Suriye için de benzer çalışmalar yürütüyorlar. Şu an izlediğimiz soykırım tamamen dinî ve arzımevut savaşı." ifadelerini kullandı.

Biz Türkler de dâhil olmak üzere, bölge halkı tarihin en büyük tehdidi ile karşı karşıyayız diyen Hafız, "Siyonistler durmayacak. Lübnan’ı şimdiden ‘işgal ettik’ olarak görüyorlar. Ardından Golan ve Kamışlı’ya uzanan meşhur Davut Koridoru hamlesi gelecek" şeklinde konuştu.

Fransa Meclisi'nde Gazze ve Lübnan adımı: 'Bu böyle devam etmez' Fransa Meclisi'nde Gazze ve Lübnan adımı: 'Bu böyle devam etmez' Haberi Görüntüle

TEK KORKULARI TÜRKİYE

Hafız, siyonistlerin şu an Suriye’de herhangi ciddi bir direniş beklemediğini belirterek, "Ancak Türkiye’nin oturup beklemeyeceğini de hesap ederek buna göre plan geliştirmeye çalışıyorlar. Mısır’ı fazlası ile sıkıştırmaya başladılar. Lübnan’da zaten ordu altyapısını Hizbullah yok etti ve şu an kendilerini Hizbullah’ı yenmiş olarak görüyorlar." dedi.

Ürdün’ün de herhangi bir mukavemet gücü ve iradesi yok diyen Hafız, "Tek korktukları güç Türkiye. Bizim doğu ve güneydoğu illerimiz kadar dikkat etmemiz gereken diğer hassas noktalar Akdeniz ve Kıbrıs’tır." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden eski Meclis başkanı, "Siyonistler sadece topraklara değil İslam dünyasının yer altı ve arz üzerindeki tüm zenginliğine çökmenin hesaplarını yapıyor. Gazze, Batı Şeria ve Lübnan’dan sonra Golan, Suriye, Irak ve Türkiye’yi aynı taktikle kuşatarak direkt ya da doğrudan yöneten güç olmayı planlıyorlar. Bunu da ‘tanrı buyruğu’ olarak görüyorlar. Türkiye’de hangi inanç, ırk ya da sosyal sınıftan olursa olsun herkes siyonist işgal ve soykırımın hedefidir. Bunu görmeleri ve bilmeleri şart" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading