Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye Karadeniz'de idareci konumda! Rusya'dan çarpıcı Türkiye açıklaması

Türkiye Karadeniz'de idareci konumda! Rusya'dan çarpıcı Türkiye açıklaması

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye'nin Karadeniz'de 'İdareci' konumda olduğunu dile getirdi. Peskov, 'Türkiye  bölgede idareci konumundadır ve yükümlülüklerini oldukça açık ve net bir şekilde yerine getirmektedir' ifadelerini kullandı.

Dünya

18.07.2024, 16:08

Kremlin Sözcüsü Peskov, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky’in ülkenin deniz güvenliği stratejisine ilişkin Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi kararlarına yönelik imzaladığı kararnameyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cesetler sokaklara taştı! Lviv'de şok saldırı: 7 kişi öldü, 45 kişi yaralandı Cesetler sokaklara taştı! Lviv'de şok saldırı: 7 kişi öldü, 45... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE KARADENİZ'DE İDARECİ KONUMDA'

Zenelsky'in onay verdiği stratejinin ana görevlerinden birinin NATO kuvvetlerinin Karaniz'de daimi varlığını sağlamak olduğuna dikkat çeken Peskov, ''"Karadeniz'e kıyısı olmayan devletlerin Karadeniz sularında kalma durumu Montrö Sözleşmesi ile oldukça sıkı bir şekilde düzenlenmiştir. Türkiye bu durumda bölgede idareci konumundadır ve yükümlülüklerini oldukça açık ve net bir şekilde yerine getirmektedir" ifadelerini kullandı.

Kiev'de kabus var! JASSM'ler Ukrayna'ya çok yakın ama... İşte işleri topyekûn karıştıracak iddia Kiev'de kabus var! JASSM'ler Ukrayna'ya çok yakın ama... İşte işleri... Haberi Görüntüle

RUSYA TÜM ÖNLEMLERİ ALACAK

Karadeniz’de NATO gemilerinin yoğunlaştığına dikkat çeken Peskov şunları kaydetti:

Elbette NATO gemilerinin yoğun varlığından bahsederken NATO’ya üye olan kıyı devletleri Bulgaristan ve Romanya'yı da dikkate alıyoruz. NATO devletlerinin Ukrayna çevresindeki çatışmaya daha doğrudan müdahil olduğu düşünüldüğünde mevcut durum Rusya için ek bir tehdit oluşturmaktadır. Elbette Rusya kendi güvenliğini sağlamak için gerekli tüm önlemleri alacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading