Yandex Metrica

Türkiye o ülkeye operasyon düzenleyebilir! Mısır basınında dikkat çeken haber: Türkler savaşa hazır!

Türkiye o ülkeye operasyon düzenleyebilir! Mısır basınında dikkat çeken haber: Türkler savaşa hazır!

Mısır basınından çok çarpıcı Türkiye analizi geldi. Türkiye'nin yeni bir savaşa hazır olduğunu ifade eden Arap basını, o ülkeye operasyon yapabileceğini yazdı.

Dünya

28.06.2024, 21:31

Mısır merkezli Sada El Balad, "Türkiye 3. Dünya Savaşına Hazır" başlıklı bir analiz yayımladı. Söz konusu haberde Milli Savunma Bakanlığı Türkiye'nin 3. Dünya Savaşı'na girmek istemediğini, ancak ordunun her türlü senaryoya hazır olduğunu açıkladı. Bakanlık, savunma ve güvenlik planlarını güncelliyor ve yetkililer Türkiye'nin bu senaryoya en hazırlıklı ülkelerden biri olduğunu savunuyor denildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batılı ülkeleri İsrail'in Lübnan Hizbullah'ına saldırı düzenleme planlarını "desteklemekle" suçladı denilen haberde, Erdoğan, İsrail'in planlarının bölgede büyük bir felakete yol açacağını söyledi ifadeleri kullanıldı. 

Paris Hilton'dan yıllar sonra cinsel istismar itirafı: Koridorlarda sürüklendim, çırılçıplak soyuldum Paris Hilton'dan yıllar sonra cinsel istismar itirafı: Koridorlarda sürüklendim, çırılçıplak... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İSRAİL'E SALDIRABİLİR

Sada El Balad'da yer alan haberde İsrail işgal ordusu, Hava Kuvvetleri Komutanı'nın Lübnan'a yönelik saldırı hazırlıklarını artırmak için görüşmeler yaptığı açıklandı denilirken habere, "Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye'nin her türlü senaryoya hazır olduğunu ve savunma planlarını güncellediğini söyledi." ifadeleri ile devam edildi.

Erdoğan, İsrail'in Lübnan'a saldırı planlarını kınadı ve Batılı ülkeleri bu plana destek vermekle suçladı diyen Sada El Balad, "İsrail, Lübnan'a yönelik saldırı hazırlıklarını artırdığını duyurdu." dedi.

Bölgede gerginlik artabilir ve çatışmalar patlak verebilir diyerek sözlerine devam eden Arap basını, "Türkiye, İsrail'e karşı bir operasyon düzenleyebilir. Batılı ülkeler, İsrail'e müdahalede bulunabilir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

24

2

2

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading