Yandex Metrica

Türkiye'den Kırgızistan'a başsağlığı mesajı: 'Her türlü yardımı sağlamaya hazırız'

Türkiye'den Kırgızistan'a başsağlığı mesajı: 'Her türlü yardımı sağlamaya hazırız'

Dışişleri Bakanlığı, Kırgızistan'a sel felaketinde yaşamını yitirenler için başsağlığı dileğinde bulundu. Açıklamada Türkiye'nin her türlü yardıma hazır olduğu vurgulandı.   

Dünya

30.06.2024, 22:27

Dışişleri Bakanlığı, sel felaketi ile sarsılan kardeş Kırgızistan'ın yaralarını sarması için her türlü yardıma hazır olduğunu duyurdu. 

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, sel felaketiyle sarsılan Kırgızistan'a başsağlığı mesajı yayımladı.

Burası Türk kıtası! Türkiye'nin yeni NAVTEX'i Yunan'ı ürküttü: Mavi Kablo Sistemi kuruyor Burası Türk kıtası! Türkiye'nin yeni NAVTEX'i Yunan'ı ürküttü: Mavi Kablo... Haberi Görüntüle

'DERİN ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ'

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kırgızistan'ın Oş Bölgesi'ne bağlı Nookat şehrinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yaşanan can kayıplarından ve 1000'i aşkın kişinin tahliye edilmek zorunda kalınmasından derin üzüntü duyulduğu belirtildi.

Antalya'ya acil iniş yapan İsrail uçağına yakıt verilmedi, soykırımcılar Rodos rotasını kullandı Antalya'ya acil iniş yapan İsrail uçağına yakıt verilmedi, soykırımcılar Rodos... Haberi Görüntüle

'YARALARIN SARILMASI TEMİNEN HER TÜRLÜ YARDIMI SAĞLAMAYA HAZIRDIR'

Açıklamada, "Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, Kırgızistan halkına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Türkiye, felaketin yol açtığı yaraların sarılmasını teminen her türlü yardımı sağlamaya hazırdır." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading