Sitede Ara

Türkiye'ye tehditler savuran ülkeyi vurdular! Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Türkiye'ye tehditler savuran ülkeyi vurdular! Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Türkiye'yi Ege üstünden tehdit eden ve hatta simülasyon ile saldırı planları yapan Hindistan'a şok saldırı. Hindistan işgali altındaki Keşmir'in kuzeyindeki Gulmarg bölgesinde Hint ordu güçlerine saldırı düzenlendi. Saldırıda çok sayıda askerin öldüğü bildirildi.

Dünya

25.10.2024, 17:01

Hemen hemen her fırsatta Ankara'yı tehdit eden ve son olarak Türkiye'nin BRICS üyeliğini engelleyen Hindistan Keşmir sınırında saldırıya uğradı. Mepanews'te yer alan haberde, Hindistan işgali altındaki Keşmir'in kuzeyindeki Gulmarg bölgesinde Hint ordu güçlerine saldırı düzenlendiği bildirildi.

Kardeş ülke Pakistan'ın kontrolü altındaki Azad Keşmir sınırı yakınlarında 24 Ekim akşamı meydana gelen saldırıda üç asker ve ordu için çalışan iki sivil öldü. Söz konusu saldırıda öte yandan iki asker de yaralandı.

Hindistan işgali altındaki Keşmir'e saldırı akşam saatlerinde Gulmarg'a yaklaşık yedi kilometre uzaklıktaki Bota Pathri'de gerçekleştirildi. Bölgede bulunan Nagin karakolu yakınlarındaki Hint ordu konvoyuna ateş açıldı ve yoğun çatışma çıktı.

Ne Rusya ne Ukrayna savaşı Türkiye kazandı! Rus basınında ses getiren analiz! Ne Rusya ne Ukrayna savaşı Türkiye kazandı! Rus basınında ses... Haberi Görüntüle

HİNDİSTAN ORDUSUNA SALDIRI

Keşmirli Müslümanlar tarafından kurulan ve "Halkın Faşist Karşıtı Cephesi" olarak adlandırılan silahlı grup söz konusu saldırının sorumluluğunu üstlendi.

Bu saldırı Keşmir'e düzenlenen dördüncü saldırı olarak kayıtlara geçti. Uzun zamandır bölgedeki çatışma ve saldırılarda artış yaşandığı da dikkatlerden kaçmıyor. 

İşgalci Hindistan'ın bölgedeki baskıları yoğunlaşırken, bağımsızlık yanlısı silahlı gruplara desteğin de arttığı göze çarpıyor.

Serap değil gerçek! Kıyamet alameti gibi olay! Dünyanın en kuran çölünü su bastı! Serap değil gerçek! Kıyamet alameti gibi olay! Dünyanın en kuran... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ BRAHMOS FÜZESİ İLE TEHDİT ETTİLER

Türkiye'nin Pakistan ile yakınlaşmasından rahatsız olan Hindistan yakın zamanda Ankara'yı Ege'de BrahMos Füzesi ile vuracaklarını bir simülasyon ile duyurmuşlardı. Türk-Yunan ilişkilerini kaşıyan Hindistan söz konusu simülasyonda Yunanistan'a satılacak olan BrahMos füzesinin S-400'leri savunmasız bırakacağını ve Mavi Vatan'da seyreden Türk Savaş gemisini vuracağını belirtmişti.

Hindistan basınına yansıyan haberde, "Özellikle Doğu Ege adalarına konuşlandırılan Yunan Brahmos kıyı savunma birliklerinin kitlesel atışlarından kaynaklanan füze doygunluğu koşullarında, Türk donanma gemilerinin radarlarında minimum tepki süresi anlamına gelecektir." ifadeleri kullanılmıştı.

Robot süpürgeler hacklendi! Sahiplerine küfür ediyor, evcil hayvanlara saldırıyor! Robot süpürgeler hacklendi! Sahiplerine küfür ediyor, evcil hayvanlara saldırıyor! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN BRICS ÜYELİĞİNİ ENGELLEDİ İDDİASI

Türkiye'yi her platformda engellemek için büyük uğraş veren Hindistan'ın son olarak Türkiye'nin BRICS üyeliğinin önüne taş koyduğu iddia edildi. Alman Bild gazetesinde yer alan habere göre, BRICS Zirvesi için Kazan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan zirvede Hindistan engeli ile karşılaştı.

İddiaya göre bütün ülkelerin Türkiye'nin üyeliğine onay verdiğini fakat Hindistan'ın Ankara'yı istemediğini ve üyelik sürecini engellediği belirtildi.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading