Yandex Metrica

Türkler Kıbrıs'ı işgal edecek! Yunan basını korku içinde duyurdu: Akdeniz'de cehenneme hazır olun

Türkler Kıbrıs'ı işgal edecek! Yunan basını korku içinde duyurdu: Akdeniz'de cehenneme hazır olun

Türkiye'nin Kıbrıs'ı işgal edeceğini ve bunun Yunanistan ile Türkiye arasında savaşa yol açacağını duyuran Yunan basını korku içinde okuyucularına Akdeniz'de cehenneme hazır olun mesajı verdi.

Dünya

03.07.2024, 15:40

Kıbrıs'ta yeni bir savaşın çok yakın olduğunu duyuran Yunan basını Jeopolitik uzman Charles Nenner'in çarpıcı analizini paylaştı. Yunanistan merkezli Sportdog'da yer alan haberde, "Nenner, yaptığı analizlerle devasa boyutlara ulaşan bir savaş ve dünya çapındaki finansal döngünün çöküşü konusunda uyarıda bulunuyor." denildi.

Söz konusu haberin devamında, "Aslında bu hafta, Nenner'ın savaş döngüsü 'yukarı doğru', ekonomik döngüsü ise 'aşağı doğru' döndü. Bir sonraki büyük çatışma henüz Ukrayna veya Tayvan'da olmayacak. Bunun yerine herkesin dikkati ABD'de olmalı çünkü 'İran, Lübnan'a saldırması halinde İsrail'i 'savaşla' tehdit ediyor.'" yorumu yapıldı.

Tüm Akdeniz'in cehenneme dönüşebileceğini söyleyen Nenner'in yorumlarına yer veren Yunan basını, "Lübnan'daki Hizbullah, İran ve Türkiye, İsrail'le tırmanan savaşın kilit oyuncularıdır." ifadelerini kullandı.

Dünyadaki her mavi gözlü insan tek bir insanın soyundan geliyor! Dünyadaki her mavi gözlü insan tek bir insanın soyundan geliyor! Haberi Görüntüle

"TÜRKLER KIBRIS'I İŞGAL EDECEK"

Yunan merkezli Sportdog'da yer alan haberin devamında ise şu ifadelere yer verildi;

Kuzey İsrail'de Lübnan sınırında yaşayan Nenner, bulunduğu yerin yakınına 100 roketlik bir baraj düştükten kısa bir süre sonra USAW ile konuştu. Kendisinin belirttiği gibi, “Buradaki çocuklar bir yıldır okula gitmiyor ve gece gündüz roketlere maruz kalıyoruz, bu çok tuhaf bir durum. Anlamadığım şey, İran liderliğindeki Arap direnişinin Gazze'de yaşananları görmemesi. Eğer aynısı olursa Lübnan haritadan kaybolacak... 

Ben bunları nereden bileyim? Bunları biliyorum çünkü dünyadaki pek çok hükümetle çalışıyorum... 1960'larda savaş olmuş ve Kıbrıs'ın yarısı Türklerin eline geçmişti. Rum Kesimi... Artık Türkiye, İsrail'in Kıbrıs havaalanlarını kullanmasını asla kabul etmeyecektir. Bu gerçekleşirse Türkiye, Hamas'ı (ve Hizbullah'ı) desteklediği için Kıbrıs'ın tamamını işgal edecek.

Türkiye Kıbrıs'ı işgal edecek ve bu durum Yunanistan ile Türkiye arasında savaşa yol açacaktır. Elbette İran da işin içinde olacak. Büyük gemiler İsrail'e gidiyor, dolayısıyla Amerika da devreye girecek. Ve Rusya'nın kendi planları var.

Merih Demiral'ın 'bozkurt'u Avrupa'yı kudurttu: PKK/YPG yandaşları da fırsatı kaçırmadı Merih Demiral'ın 'bozkurt'u Avrupa'yı kudurttu: PKK/YPG yandaşları da fırsatı kaçırmadı Haberi Görüntüle

"ZENGİNLER KARAYİP'E KAÇIYOR"

Amerikalıların orada neler olup bittiğine dair hiçbir fikrinin olduğunu ve hazırlıklı olmadıklarını düşünüyorum. Seçimlerle meşguller, bu da felakete yol açacak. Savaş olursa Türkiye devreye girer, Kıbrıs devreye girer, NATO devreye girer ve durum sanıldığından çok daha ciddi olur.

Nenner, Zaten bir sonraki büyük savaşın içindeyiz diyor. Halen Çin'in büyük bir sorun olacağını düşünmüyor ve şunu ekliyor: Eğer dünya tüm bu saçmalıklarla meşgulse, o zaman Çin'in Tayvan'ı devralma zamanının geldiğini söyleyebilirim. Savaş çemberi açıldı, bu yüzden çok dikkatli olmalıyız.

Zengin müşterilerimin çoğu Karayip adalarına vize almakla meşgul. Vize almaya çalışan ve Amerika'yı terk etmeye çalışan birçok zengin insan tanıyorum. Bu yüzeyin altında oluyor ve çoğu perakende yatırımcı neler olduğunu bilmiyor... 

Nükleer bir saldırıdan veya teröristlerin her şeyi sağa sola havaya uçurmasından endişe ediyorlar. Bu çok tehlikeli bir durumdur. Artık ayrılmayacaklar ama hazırlanıyorlar... Savaş döngüsü başladı ve 3 Temmuz'dan itibaren tehlikeler hızlanacak.

Savaşın bölgeye yayılması an meselesi! Lübnan'dan bölgedeki ülkelere çağrı: İsrail'e baskıyı artırın Savaşın bölgeye yayılması an meselesi! Lübnan'dan bölgedeki ülkelere çağrı: İsrail'e... Haberi Görüntüle

"DÜNYA BATIYOR"

Nenner, büyük müşterilerinin de şehirleri terk edip çiftlik evleri satın aldığını söylüyor. Bu yaklaşık 5 yıldır devam eden ancak son bir buçuk yılda hız kazanan bir trend.

Nenner ayrıca mali döngülerinin değiştiğini ve kötüye gittiğini söylüyor. Kendisinin de belirttiği gibi, Ticari gayrimenkulden yeni %-67 kayıpla çıkan çok varlıklı müşterilerim var. Bankaları da tanıyorum, batık kredilerin hepsini ellerinde tutuyorlar.

Bankaların vadesi dolan ABD tahvilleri var ve bir servet kaybettiler. Yani özellikle bölgesel bankalar büyük bir sorunla karşı karşıya kalacaklar... Bölge bankaları çok zayıf. Yüzeyin altında pek çok şey yanıyor ve kimse bunun hakkında bir şey söylemiyor.

Enflasyon yeniden yükselişe geçmek üzere ve Nenner şöyle diyor: Yakında işten çıkarmalar yaklaşıyor. Çok zor zamanlar geliyor.

Habere Tepki Ver

4

1

3

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading