Yandex Metrica

Ünlü futbolcuya bakışları ele verdi! Prenes ile aşk iddiaları güçlendi! İspanya Kralı'nın sözleri ortalığı karıştırdı!

Ünlü futbolcuya bakışları ele verdi! Prenes ile aşk iddiaları güçlendi! İspanya Kralı'nın sözleri ortalığı karıştırdı!

Geçtiğimiz gün İngiltere ve İspanya Euro 2024 final maçı sonrasında ülkeye kupayı getiren İspnaya'yı tebrik etti. Kral, srayda düzenlenen davette futbolcuları ağırlarken, Prenses Leonor'un hayran olduğu futbolcu Gavi'ye olan bakışları aşk iddialarını alevlendirdi. Kral'ın sözleri ise ülke basınında büyük yankı uyandırdı. 

Dünya

16.07.2024, 17:40

İspanyol Kralı 6. Felipe'nin kızı prenses Leonor, İspanya erkek futbol milli takımı ile bir araya geldi. Kraliyet ailesi Almanya'da düzenlenen FIFA Avrupa Kupası final maçı'nda İngltere'yi yenen İspanyol takımını yemeğe davet etti. 

Rusya'nın korktuğu başına geldi: Ukrayna, Kursk'ta kalıcı olacak Rusya'nın korktuğu başına geldi: Ukrayna, Kursk'ta kalıcı olacak Haberi Görüntüle

İSPANYA KRALİYET AİLESİ MİLLİ TAKIMI TEBRİK ETTİ

İspanya Kralı Felipe, kızları Sofia ve Leonor ile birlikte Zarzuela Saray'ında konuk etti. Prenses Leonor ve Sofia ise beyaz pantolon ve İspanyol formasıyla takımın geçit törenine katıldı. 

Kraliyet ailesi tüm futbolcuları tebrik etmesinin ardından takımın yıldız ismi Pablo Martin Paez Gavira, Prenses Leonor ile tokalaştı.

KAAN Çin medyasını kasıp kavurdu: Gerçek bir 5. nesil savaş uçağı KAAN Çin medyasını kasıp kavurdu: Gerçek bir 5. nesil savaş... Haberi Görüntüle

GAVİ  VE PRENSES ARASINDA AŞK MI DOĞUYOR

O anlarda ise Prenses Leonor'un yüzündeki gülümseme dikkatlerden kaçmadı ve ikilinin arasında aşk iddialaarı güçlendi. Prenses'in amatör olarak futbol oynadığı ve kendisinden bir yaş büyük Gavi'ye her zaman ilgi duyduğunu dile getirdiği öğrenildi. 

31 milyar dolarlık dev yatırım! 5 bölgede 11 nükleer reaktöre onay verildi: Atom enerjisine geçiş! 31 milyar dolarlık dev yatırım! 5 bölgede 11 nükleer reaktöre... Haberi Görüntüle

KRALIN SÖZLERİ ŞAŞKINLIK YARATTI

Kral Felie ise İspanyol takımı ile birlikteki yemeğinde Gavi'ye şaka yaparak 'küçük Prens' demesi de İspanya genelinde şaşkınlık yarattı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading