Sitede Ara

Ünlü şarkıcı kafası kesilmiş halde bulundu! Sanat dünyası şokta!

Ünlü şarkıcı kafası kesilmiş halde bulundu! Sanat dünyası şokta!

Türkiye cuma günü işlenen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil cinayetinin şokunu üstünden atamışken, ABD'deki kan donduran cinayet tüm dünyayı etkisi altına aldı. Ünlü şarkıcı Ricky Buchanan, evinde başı kesilmiş halde bulundu.

Dünya

07.10.2024, 11:23

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Buchanan'ın dehşete düşüren ölümü tüyleri diken diken etti. Ağabeyi John Buchanan, The U.S. Sun'a verdiği demeçte, kardeşinin cesedini bulduğu anı dehşet verici ifadeler ile anlattı. 

Ricky Buchanan'ın komşusunun endişeli aramasıyla eve giden John, Ricky'nin vücudunu tuhaf bir pozisyonda, başının ise kesilerek yaklaşık 2,5 metre uzağa atılmış halde olduğunu ifade etti. 

İran'da İsrail saldırısı önlemi! Tüm uçuşlar askıya alındı İran'da İsrail saldırısı önlemi! Tüm uçuşlar askıya alındı Haberi Görüntüle

KANLI TESTERE DETAYI

Şok edici detaylardan biri de evde kanlı bir testerenin bulunması oldu. Buchanan'ın yeğeni Ashley Shea, "Gördüğüm anda ne olduğunu anladım," diyerek durumun ciddiyetini vurguladı.

Ricky Buchanan'ın ailesi Ricky'nin bir soygun sırasında öldürülmüş olabileceğinden şüpheleniyor. John, evdeki dağınıklığın ve kardeşinin vücudunun durumunun, saldırganların bir şey aradığını gösterdiğini düşünüyor.

Son dakika: Hizbullah Komutanı İbrahim Kubaişi öldürüldü Son dakika: Hizbullah Komutanı İbrahim Kubaişi öldürüldü Haberi Görüntüle

"TUZAĞA DÜŞÜRÜLMÜŞ GİBİ..."

Dehşet verici cinayete ilişkin açıklamalarına devam eden Ashley Shea, "Sanki bir tuzağa düşürülmüş gibiydi. Eve girer girmez saldırıya uğramış olabilir" ifadelerini kullandı. 

Soruşturmaya devam eden Memphis polisi, olayı "nedeni belirlenemeyen ölüm" olarak nitelendiriyor. Ancak aile, sevdiklerinin başına gelenleri tam olarak anlamak ve adaletin yerini bulması için mücadele etmeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading