Yandex Metrica

Uzay filmleri gerçek oldu! NASA'nın hatası pahalıya patladı! Uzayda mahsur kalan astronotlardan haber geldi!

Uzay filmleri gerçek oldu! NASA'nın hatası pahalıya patladı! Uzayda mahsur kalan astronotlardan haber geldi!

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) uzayda kalan iki astronotu için açıklama yaptı. NASA Boeing mekiği ile gönderilen ve arıza nedeniyle Uluslararası Uzay İstasyonuna görev için giden astronotların dönüş tarihini açıkladı.

Dünya

25.08.2024, 11:31

Boeing, araştırma yapmak üzere 5 Haziran günü astronot Butch Wilmore ve Suni WilliamsStarliner Mekiği ile uzaya göndermiş ancak astronotların gemideki arıza sebebiyle Uluslararası Uzay İstasyonu'na acil iniş yaparak dönüş için plan yapılmasını beklemişti. 

Cehennem gibi: Çatışmadan kaçanı akrep-yılan sokuyor! Sel baskınından kurtulanlar açlıktan ölüyor Cehennem gibi: Çatışmadan kaçanı akrep-yılan sokuyor! Sel baskınından kurtulanlar açlıktan... Haberi Görüntüle

GELECEK YIL DÜNYAYA DÖNECEKLER

NASA iki astronotlarının önümüzdeki yıl Şubat ayında geri dönebileceğini arızalı Boeing kapsülüyle getirilmelerinin çok riskli olduğunu açıklayarak SpaceX ile gelecek yıl dönebileceklerini açıkladı.

Miçotakis'ten Türkiye mesajı: Güç dengelerine değindi: Karmaşık ilişkiler bizi zorunda bırakıyor Miçotakis'ten Türkiye mesajı: Güç dengelerine değindi: Karmaşık ilişkiler bizi zorunda... Haberi Görüntüle

YETKİLİLERDEN ASTORONOTLAR JAKKINDA AÇIKLAMA

1 haftalık inceleme için uzaya gitmeleri gereken iki astronotun ise arıza nedeniyle uzayda 8 ay kalacağı öğrenildi. NASA Yöneticisi Bill Nelson, yaptığı açıklamada, "Doğası gereği bir test uçuşu ne güvenli ne de rutindir. Dolayısıyla bu karar, güvenliğe yönelik bir taahhüttür." dedi.

Boeing şirketi ise arızaya ilişkin ise Boeing;her şeyden önce mürettebatın ve uzay aracının güvenliğine odaklanmaya devam ediyor. Görevi NASA'nın belirlediği şekilde yürütüyoruz ve uzay aracını güvenli ve başarılı bir şekilde mürettebatsız dönüş için hazırlıyoruz." dedi.

Siyonist için çember daralıyor! İngiltere'den İsrail'e silah ambargosu kararı! Siyonist için çember daralıyor! İngiltere'den İsrail'e silah ambargosu kararı! Haberi Görüntüle

ARIZALI KAPSÜL DÜNYAYA GÖNDERİLİYOR

Öte yandan arızalanan Boieng Strliner mekiğinin ise eylül ayında otomatik pilotla geri dönerek New Mexico çölüne iniş yapması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading