Yandex Metrica

Yabancı evlat edinme yasaklandı! O ülkeden tepki yağdı! Diplomatlar harekete geçti!

Yabancı evlat edinme yasaklandı! O ülkeden tepki yağdı! Diplomatlar harekete geçti!

Çin hüküeti uluslararası evlat edinme programının sona erdiğini açıklamasının ardından amerika'daki diplomatlar harekete geçti. Çin'de azalan nüfus nedeniyle verilen karar sonrası yüzlerce yabancı evlat edinmek isteyen aileler ise mağdur edildiklerini belirterek açıklama bekliyor.

Dünya

06.09.2024, 17:27

Çin Halk Cumhuriyeti hükümetinin Amerika ile uzun yıllardır birlikte yürüttüğü yabancı evlat edinme programına ilişkin Çin Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. 

Rus medyasında yürek hoplatan iddia! Türkiye ve Mısır devreye girdi: O bölgeden oluk oluk petrol çıkacak Rus medyasında yürek hoplatan iddia! Türkiye ve Mısır devreye girdi:... Haberi Görüntüle

ÇİN'DEN EVLAT EDİNMEK YASAKLANDI

Uluslararası evlat edinme programının sona erdiğini belirten Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, Çin'den çocukların ülkelerarası evlat edinilmesini yasakladığını duyurdu. Yurtdışı evla edinme programının artık yanızca kan bağı olan akrabalar veya üvey çocukların istisnai durumda kapsayacağı öğrenildi.

Dışişleri Bakanı Mao'nun yaptığı açıklamada, “Çinli çocukları evlat edinmek isteyen yabancı hükümetlere ve ailelere iyi niyetleri ve gösterdikleri sevgi ve nezaket için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye ifade etti.

Hizbullah 'tam isabet' diyerek duyurdu: Lübnan tarafından İsrail'e onlarca roketle saldırı Hizbullah 'tam isabet' diyerek duyurdu: Lübnan tarafından İsrail'e onlarca roketle... Haberi Görüntüle

ABD'Lİ DİPLOMATLAR TEPKİ GÖSTERDİ

ABD'li diplomatlar konua ilişkin yazılı açıklama beklediklerini duyururken, Çin'den toplamda 82 bin 674 çocuk evlat edindikleri ve yüksek bir istatistik oran olduğu açıklandı.

İki yıllık emekleri kül oldu! Kanada'da neler oluyor? Türk restoranı kundaklandı İki yıllık emekleri kül oldu! Kanada'da neler oluyor? Türk restoranı... Haberi Görüntüle

COVİD NEDENİYLE İPTAL EDİLMİŞTİ

Ülkelerarsı evlat edinme programının Covid-19 pandemisi nedeniyle askıya alındığı, Danimarka'nın tek denizaşırı evlat edinme ajansı, sahte belgeler ve rosedürler nedeniyle kararın verildiğini açıkladı. 

Norveçli yetkililer ise yasağın iki yıl boyunca durdurulmasını tavsiye ederken, yeni doğan bebek sayısının 2023 yılında 9 milyona düştüğü Çin nüfusunda ciddi bir azalma yaşadıklarını kadetti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading