Yandex Metrica

Yakalanması Siyonist için büyük başarı olur! İngiliz The Guardian İsrail'in asıl hedefini yazdı!

Yakalanması Siyonist için büyük başarı olur! İngiliz The Guardian İsrail'in asıl hedefini yazdı!

7 Ekim'de İsrail zulmüne karşı operasyonun fitilinin ateşleyen isimlerin başında gelen Yahya Sinvar siyonistlere her zaman korku salan isimlerin başında geliyor. Siyonist rejim tarafından İsmail Haniye'nin alçak bir suikast sonucunda şehit edilmesinden sonra  Yahya Sinvar, Hamas'ın yeni lideri oldu. The Guardian İsrail'in 'Gölgelerin lideri' olarak adlandırılan Hamas lideri Yahya Sinvar'ı yakalamak için katliam dahil her şeyi göze aldıklarını ve İsrail'in 'İleri teknoloji donanımlı 'avcı' ekibinin henüz başarıya ulaşamadığını yazdı.

Dünya

14.09.2024, 18:12

işgalcilere karşı özgürlük ateşini yakan Hamas'ın üst düzey yöneticilerinden olan Yahya Sinvar Mossad'ı yıllardır peşinden koşturan adam olarak anılıyor. Bir yıla yakındır Gazze'de devam vatan savunmasının baş mimarı olarak görülen Sinvar'ın yeni lider olarak seçilmesi Gazze'de yeni bir denklem izlemesi Siyonist rejime korku salmaya devam ediyor. 

Pandemi öncesi döneme geri dönüyorlar! Amazon'dan çalışanlarına 'Ofise gelin' çağrısı Pandemi öncesi döneme geri dönüyorlar! Amazon'dan çalışanlarına 'Ofise gelin' çağrısı Haberi Görüntüle

EŞİ VE ÜÇ ÇOCUĞUYLA TÜNELDEN GEÇTİ İDDİASI

The Guardian, katliamcı İsrail ordusu tarafından 7 Ekim saldırılarından birkaç ay sonra ele geçirilen Hamas'ın güvenlik kameralarına ait bir videoda Sinvar'ın eşi ve üç çocuğuyla birlikte dar bir tünelden geçerek karanlıkta kaybolduğunun görüldüğünü yazdı ve ekledi: "Bu, Gazze savaşını başlatan adamın son görüntüsüydü"

Ve başladı: Amerikan füzeleri Rus toprağını vuruyor! ASELSAN üretimi TOLUN muadili füzeyle yerle bir ettiler Ve başladı: Amerikan füzeleri Rus toprağını vuruyor! ASELSAN üretimi TOLUN... Haberi Görüntüle

KATLİAM DAHİL HER ŞEYE HAZIRLAR

İşgalci ordunun yıllardır süren katliam ve işgalini görmezden gelen İngiliz The Guardian, İsrail'in asıl karın ağrısını yazdı. "Onu bulmak için katliam dahil her şeye hazırlar!"

Neredeyse bir yıldır süren Sinvar takibinin ileri teknoloji ve sert gücün bir bileşimini içerdiğini vurgulayan İngiliz Guardian; "Peşindekilerin Hamas liderini öldürmek ve etrafındaki sıkı çemberi yıkmak için son derece ağır kayıplar vermek de dahil olmak üzere her şeyi yapmaya hazır olduklarını gösterdiler." ifadelerine yer verdi. 

Ne Harris ne Trump! Müslümanlar 3. yolu seçti: MAPAC ABD seçimlerinde Jill Stein'e destek verecek! Ne Harris ne Trump! Müslümanlar 3. yolu seçti: MAPAC ABD... Haberi Görüntüle

SİNVARIN PEŞİNDEKİ ÖZEL EKİP KİM? 

Yahya Sinvar'ın peşinde olan bu "Avcıların" , İbranicede Şabak kısaltmasıyla bilinen İsrail Güvenlik Ajansı çatısı altındaki istihbarat görevlileri, işgalci İsrail ordusuna bağlı özel operasyon birimleri, askeri mühendisler ve gözetleme uzmanlarından oluşan bir görev gücü olduğu vurgulandı. 

Hem bireysel hem de örgütsel açıdan bu ekip, 7 Ekim saldırısının gerçekleşmesine olanak sağlayan güvenlik zafiyetlerinin kefaretini ödemeye çalışıyor. Ancak tüm motivasyonlarına rağmen şu ana kadar 'avlarını' yakalamayı başaramadılar.

26 adet Rafale-M jeti için sipariş verildi! Teslimat bu yıl sonuna kadar yapılacak: Büyük savaşa hazırlık! 26 adet Rafale-M jeti için sipariş verildi! Teslimat bu yıl... Haberi Görüntüle

"YAKALANMASI ASKERİ BAŞARI OLUR"

İsrail Askeri İstihbaratı'nda Filistin işleri bölümünün eski başkanı olan Michael Milshtein, “Savaş başladığında bana 11 aydan fazla bir süre sonra (Sinvar'ın) hala hayatta olacağını söyleseydiniz, bunu şaşırtıcı bulurdum” dedi ve ekledi: “Ama unutmayın, Sinvar bu saldırı için on yıl boyunca hazırlandı ve İsrail ordusu istihbaratı Gazze'nin altındaki tünellerin büyüklüğü, uzunluğu ve ne kadar karmaşık  olduğu karşısında çok şaşırdı.”

İngiliz The Guardian "Sinvar'ın ölümü ya da yakalanması, Hamas'ın askeri ve yönetim kabiliyetlerini yok etmeyi öncelikli hedef haline getiren Netanyahu ve hükümeti tarafından şüphesiz büyük bir askeri başarı olarak değerlendirilecektir." dedi.

Fransa'ya Türk düşmanı Başbakan! Ankara Ermeni soykırımını tanımalı demişti! Fransa'ya Türk düşmanı Başbakan! Ankara Ermeni soykırımını tanımalı demişti! Haberi Görüntüle

"SİVAR'IN YAKALANMASIYLA HAMAS ÇÖKMEZ"

The Guardian şöyle devam etti "Neredeyse 50 yıllık suikastların ardından bunun oyunun temel bir parçası olduğunu anlıyoruz. Bazen çok önemli bir lidere suikast düzenlemek gerekebilir. Ancak bunun bir oyun değiştirici olacağını ve liderlerinden birini öldürdüğünüz için ideolojik bir örgütün çökeceğini düşünmeye başlarsanız, bu tamamen bir hatadır."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading