Yandex Metrica

Sitede Ara

Yaralıların getirildiği hastane otoparkında şüpheli cihaz paniği: Lübnan askerlerinden acil müdahale

Yaralıların getirildiği hastane otoparkında şüpheli cihaz paniği: Lübnan askerlerinden acil müdahale

Lübnan'da peş peşe meydana gelen terör saldırılarının ardından bugün hastane otoparkında asfalta açılmış bir çukurda patlayıcı düzenekle tuzaklandığından şüphelenilen bir cihaz tespit edildi. Düzenek, kontrollü bir biçimde patlatıldı.

Dünya

18.09.2024, 20:52

Lübnan iki gündür İsrail'in kanlı saldırılarıyla çok sayıda vatandaşını kaybetti. Binlercesinin de yaralandığı saldırıların ardından bu akşam üzeri başkent Beyrut'ta telsiz saldırıları sonucu yaralıların getirildiği Beyrut Amerikan Üniversitesi Hastanesi'nin otoparkında şüpheli bir cihaz tespit edildi. 

Ekonomiyi şaha kaldıracak buluş! Dünyanın en büyük dördüncü petrol rezervi o topraklarda bulundu Ekonomiyi şaha kaldıracak buluş! Dünyanın en büyük dördüncü petrol rezervi... Haberi Görüntüle

ASFALTA YERLEŞTİRİLMİŞ

Asfalta açılmış genişçe bir çukura yerleştirilmiş bir cihazın patlayıcı düzenekle tuzaklandığından şüphelenildi ve cihaz Lübnan askerleri tarafından kontrollü biçimde patlatıldı.

Öğretmenin bahçesinden hazine çıktı! 1.600 yıllık kutu arkeologları hayrete düşürdü Öğretmenin bahçesinden hazine çıktı! 1.600 yıllık kutu arkeologları hayrete düşürdü Haberi Görüntüle

LÜBNAN'DAKİ PATLAMALAR

Lübnan'da Hizbullah unsurlarının kullandığı çağrı cihazlarında dün eş zamanlı patlamalar meydana gelmiş, patlamalarda ikisi çocuk 12 kişinin hayatını kaybederken 300 kadarı ağır yaklaşık 2 bin 800 kişi yaralanmıştı.

Bugün ise benzer bir saldırı telsizler üzerinden yapıldı. Ülke genelindeki telsizlerin patlatılması sonucu en az 9 kişi ölürken 300'ü aşkın kişi yaralandı. Her iki saldırının da İsrail tarafından gerçekleştirildiği kabul ediliyor. Lübnan Hizbullahı dünkü patlamalardan İsrail'i sorumlu tutmuş ve karşılık verme tehdidinde bulunmuştu. İsrail ise saldırılarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

 

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading