Yandex Metrica

Sitede Ara

Yemen'de şiddetli patlamalar: Ölen ve yaralananlar var

Yemen'de şiddetli patlamalar: Ölen ve yaralananlar var

Yemen'in güneyindeki Aden kentinde bir benzin istasyonunda üst üste şiddetli patlamalar meydana geldi. Patlamaların nedeni bilinmezken ölen ve yaralananlar olduğu bildiriliyor.

Dünya

31.08.2024, 03:14

Yemen'in güneyinde bulunan Aden kentinde büyük patlamalar meydana geldi. Benzin istasyonunda meydana gelen patlamalarda ölen ve yaralananların olduğu belirtildi.

Yerel kaynaklar, El-Mansura ilçesine bağlı Et-Tıs'in Caddesi'ndeki benzin istasyonunda henüz bilinmeyen nedenle büyük patlamalar meydana geldiğini bildirdi. Peş peşe meydana gelen patlamalarda en az 4 kişinin öldüğü 6 kişinin ise yaralandığı bigisi var. 

Yunan keşiş Paisius'un Ayasofya kehaneti Atina medyasına umut oldu Yunan keşiş Paisius'un Ayasofya kehaneti Atina medyasına umut oldu Haberi Görüntüle

YERLEŞİM YERİNDE MEYDANA GELDİ

Patlamaların araç ve yaya trafiğinin olduğu merkezi bir noktada olduğu aktarılırken yerleşim bölgedeki patlamaların neden kaynaklandığına dair bir açıklama yapılmadı.

Bazı kaynaklarda üst üste patlamaların ardından alevlerin benzin istasyonunu sardığını aktarıyor. Geceyi aydınlatan alev bulutunun kentin uzak noktalarından dahi görüldüğü belirtildi. Yemenli bir güvenlik yetkilisi ise yerleşim yerlerine yakın meydana gelen patlamalarda can kaybının artmasından endişe edildiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading