Yandex Metrica

Yetkililer alarma geçti! Esrarengiz olay: Tekne içinde 14 insan iskeleti ve uyuşturucu bulundu!

Yetkililer alarma geçti! Esrarengiz olay: Tekne içinde 14 insan iskeleti ve uyuşturucu bulundu!

  Dominik Cumhuriyeti'nin kuzeyindeki Mara Trinidad Sánchez eyaletine bağlı Ro San Juan sahilinde akıntıya kapılan teknenin içindekiler yetkilileri harekete geçirdi.     

Dünya

11.08.2024, 10:58

Dominik Cumhuriyeti'nin kuzeyindeki Mara Trinidad Snchez eyaletine bağlı Ro San Juan sahilinde akıntıya kapılmış bir teknenin içinde 14 iskelet ve uyuşturucu madde bulundu. 

Tekne, yerel bir balıkçı tarafından bulundu ve Dominik Donanması'na bildirildi. Tekne, menşei bilinmeyen bir tekne olarak kayıtlara geçti. 

Teknede 14 iskeletin bulunduğu ve bu kalıntıların Senegal ve Moritanya'dan gelenlere ait olduğuna dair kimlik belgelerinin tespit edildiği açıklandı.

Ayrıca cep telefonları ve sırt çantaları da bulundu. Teknede bulunan sırt çantasında 12 paket uyuşturucu madde bulundu. Madde, kokain veya eroin olabileceği düşünülüyor ve daha detaylı analizler için polis tarafından el konuldu. 

İskeletlerin ölüm nedenleri henüz bilinmemekte. Yetkililer, teknenin muhtemelen Avrupa'dan yola çıktıktan sonra akıntılarla Karayipler'e sürüklendiğini düşünüyor. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve iskeletler dezenfekte edilip adli tıpa gönderildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

5

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading