Yunanistan tatilinde ortadan kaybolmuştu! Minik bebeğin izine 33 yıl sonra rastlandı!

Yunanistan tatilinde ortadan kaybolmuştu! Minik bebeğin izine  33 yıl sonra rastlandı!

Yunanistan'da 1991 yılında aniden ortadan kaybolan 21 aylık Ben isimli İngiliz bebekten 33 yıl sonra haber geldi. Danimarka'da ailesini arayan Ben ismindeki adam 25 yıl önce pazara gittiğini ve bir karavanda tutulduğunu açıklaması sonrasında gence DNA testi yapıldı. Aile ise merakla testin sonuçlarını bekliyor.

Dünya

21.07.2024, 14:22

1991 yılında 21 aylıkken Yunanistan'dan kaybolan İngiliz asıllı Ben Needham yıllarca süren çalışmalardan sonuç alınamadı. Küçük Ben hakkında 300'den fazla ihbar İngiliz ve Yunan polisine bildirildi ancak çocuğun kaçırıldığı iddia edildi. 

ABD Başkanı Biden, Sinvar konusunda Yahudi ağzıyla konuştu: Bu, İsrail ve ABD için iyi bir gün' ABD Başkanı Biden, Sinvar konusunda Yahudi ağzıyla konuştu: Bu, İsrail... Haberi Görüntüle

KOS ADASINDA OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Küçük Ben ile ilgili ise yıllar sonra bir umut doğdu. Danimarkalı bir genç 30 yıl önce Kos adasından kaybolduğunu iddia etti ve büyükanne ve büyükbabasının kendisini evlatlık aldığını söyledi.

Danimarkalı genç 25 yıl önce pazara gittiğini ve kendisine, bir kişinin 'Ben' diye hitap ederek karavana götürdüğünü söyledi. 

2024 Nobel Barış Ödülü, 'nükleer silah karşıtı' Nihon Hidankyo'nın 2024 Nobel Barış Ödülü, 'nükleer silah karşıtı' Nihon Hidankyo'nın Haberi Görüntüle

DNA TESTİ YAPILACAK

Ben'in annesi Kerry Nedham'da 51 yıldır aynı durumda olduğunu ve yaşadığı umutsuzluğu anlatarak  "Bu adam gerçek ailesini arıyor ve Danimarka polisine DNA'sının bir örneğini verdi, İngiliz polisi de Ben'inkiyle karşılaştırma yapmak için Interpol aracılığıyla bu örneği almaya çalışıyor" dedi.

31 yaşındaki Ben'in nasıl bir yapıya sahip olacağını gösteren bir robot fotoğrafı çizildi. 2021 yılında ise Ben'in inşaat kepçesinin altında kalarak hayatını kaybettiği iddia edildi. Olayla ilgili polis ekipleri ise inceleme başlatırken olayda ölen kişinin özel eşyalarının inceleneceği öğrenildi. 

Trump filmi tüm engellemelere rağmen ABD'de vizyona giriyor! Cumhuriyetçilerden seçime müdahale tepkisi Trump filmi tüm engellemelere rağmen ABD'de vizyona giriyor! Cumhuriyetçilerden seçime... Haberi Görüntüle

AİLE HEYECANLA BEKLİYOR

Ölen kişinin DNA'larının Ben'in annesi ile eşleşmediği öğrenilirken anne Kerry, "Eğer o kan Ben'in değilse- o zaman kime ait? Yıkıcı. Bunun Ben'in öldüğünü kanıtlayacağını düşünerek kendimizi hazırladık. Bu bize bir kapanış sağlardı ve yas sürecine başlayabilirdik. Negatif çıktığında şok oldum. Şimdi ne düşüneceğimi bilmiyorum. Ben öldü mü yoksa hala yaşıyor mu?" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading