Yandex Metrica

Zombi ekspresi değil! ABD sokakları: Uyuşturucu gençlerin beyinlerini ele geçirdi

Zombi ekspresi değil! ABD sokakları: Uyuşturucu gençlerin beyinlerini ele geçirdi

Amerika'da gençlik uyuşturucu bataklığından kurtulamıyor. Son olarak ABD'nin Philadelphia eyaletinden yansıyan görüntüler akıllara ünlü zombi filmi "Zombi ekspresi"ni getirdi. Yolda yürümekte zorlanan bağımlı gençler görenleri ürkütüyor. 

Dünya

13.09.2024, 16:48

ABD'nin bağımlı gençleri Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia caddelerinde zombi filmlerini aratmayan sahnelere sebep oluyor. Ayakta durmakta dahi zorlanan gençler görenleri şoke ediyor. 

Dış basında zombi olarak anılan uyuşturucu bağımlılarının kullandığı madde hakkında açıklama yapıldı. Geçtiğimiz yıl konuya ilişkin açıklama yapan uyuşturucu ile mücadele derneği başkanı, "Daha önce hiç böyle bir şey görmedim" demişti. 

Dünya savaşı çok yakın! Trump'tan çok konuşulacak F-35 açıklaması: Tüm bileşenlerinin ABD içinde üretilmesini isteyeceğiz Dünya savaşı çok yakın! Trump'tan çok konuşulacak F-35 açıklaması: Tüm... Haberi Görüntüle

ZOMBİ FİLMLERİNİ ARATMIYOR

Amerika'nın uyuşturucu merkezi olarak bilinen Philadelphia kenti, yeni bir krizle gündemde. Normal şartlarda hayvanları uyuşturmak için kullanılan maddeyi kullanan kişilerin hareket kabiliyetlerinin azalması nedeniyle ortaya çıkan görüntüler zombi filmlerini aratmadı.

ABD'nin zombi gençlerinin yeni favorisi xylazine adı ile bilinen uyuşturucu madde oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading