Dünyaca ünlü Fransız yıldız Kylian Mbappe PSG'den ayrılacağını açıkladı: İşte yeni takımı

Dünyaca ünlü Fransız yıldız Kylian Mbappe PSG'den ayrılacağını açıkladı: İşte yeni takımı

Fransa Milli Takımı ve Paris Saint-Germain'le başarıdan başarıya koşan Kylian Mbappe, takımından ayrılacağını açıkladı. Yayınladığı görüntülü mesajla kararını açıklayan Fransız yıldızın yeni adresi ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

Spor

14.05.2024, 10:34

Fransa'nın altın çocuğu Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain'den ayrılacağını duyurdu. 25 yaşındali Fransız yıldız sosyal medya hesabından yaptığı görüntülü paylaşımda "Her zaman vakti geldiğinde sizinle konuşacağımı söyledim ve bu yüzden PSG'deki son yılım olduğunu hepinize duyurmak istedim. Sözleşmemi uzatmayacağım ve bu macera birkaç hafta içinde sona erecek." ifadelerini kullandı.

12 Mayıs Pazar günü Toulouse maçının  son maçı olacağını belirten Mbappe, o gün son kez Parc des Princes'te sahaya çıkacağını söyledi. Mbappe sözlerini şöyle sürdürdü: "Uzun yıllar dünyanın en iyilerinden biri olan, Fransa'nın en büyük kulübünün futbolcusu olma şansını ve onurunu yaşadım. Fransa'dan, Ligue 1'den ayrılmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim ama 7 yılın ardından yeni bir meydan okumaya ihtiyacım vardı."

Beşiktaş'ın yıldızından kötü haber! Zorlu Kayserispor deplasmanında yok Beşiktaş'ın yıldızından kötü haber! Zorlu Kayserispor deplasmanında yok Haberi Görüntüle

YENİ TAKIMI

Fransa'dan yayın yapan Le Parisien gazetesi Real Madrid'in Kylian Mbappe ile anlaşma sağladığını iddia etti.

Haberde UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finalinde Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek Real Madrid'in bu maçın ardından transferi resmen açıklayacağı belirtildi.

Son dakika: Süper Lig'in yeni ismi belli oldu! Son dakika: Süper Lig'in yeni ismi belli oldu! Haberi Görüntüle

İSTATİSTİKLERİ

Kylian Mbappe, PSG formasıyla toplamda 306 maça çıktı ve 255 gol attı. Fransız yıldız, takımıyla 6'sı lig şampiyonluğu olmak üzere 14 kupa kazandı. Mbappe, Fransa Milli Takımı 2018'de Dünya Kupası'nı kazandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading