Yandex Metrica

Sitede Ara

Dünyanın en pahalı düğün partisinde sahne alan Rihanna, kıyafetiyle gündem oldu: Yıldız Tilbe'ye özenmiş

Dünyanın en pahalı düğün partisinde sahne alan Rihanna, kıyafetiyle gündem oldu: Yıldız Tilbe'ye özenmiş

Uzun aradan sonra sahnelere dönme kararı alan dünyaca ünlü rihanna, Hindistan'ın en pahalı düğününde sahne aldı. Parti için 10 milyon dolara anlaşan ünlü sanatçı, sahnede giydiği elbiseyle alay konusu oldu. Rihanna'nın yeşil elbisesinin içerisine giydiği pembe tay için mizah içerikli yorumlar yapılırken, trazı Yıldız Tilbe'ye benzetildi.

Yaşam

20.05.2024, 18:48

Hindistan'ın en zengin iş adamlarından biri olan Mukesh Ambani, 28 yaşındaki oğlu için dünyanın en pahalı düğününü için hazırlıklara başladı.

2018'de kızının düğünü için 100 milyon dolar harcayan Ambani, temmuz ayında 3 gün sürecek düğünle evlencek olan oğlu için bit parti organize etti. Ambani, çok konuşulacak parti için 10 milyon dolar karşılığında dünyaca ünlü sanatçı Rihanna'yı sahne alması için Hindistan'a davet etti.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

PERFORMANSI DAMGA VURDU

Hint milyader Ambani bu yaz evlenecek oğlu için düğün öncesinde büyük bir parti düzenledi. 3 gün sürecek partide Rihanna sahne alırken, ünlüler akın ettiği düğün partisinde dünyaca ünlü yıldızın performansı damga vurdu.

Oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşıyordu! Zeynep Bastık evleniyor mu? Muhabirlere verdiği cevap şoke etti Oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşıyordu! Zeynep Bastık evleniyor mu?... Haberi Görüntüle

VALİZ SAIYISI DİKKAT ÇEKTİ

Düğün öncesi üzenlenen partide konser veren ünlü şarkıcının Hindistan'a götürdüğü valiz sayısı dikkat çekti.

Dün akşam üzeri 10 milyon dolar karşılığı sergileyeceği sahne için Hindistan'a iniş yapan Rihanna’nın hem alacağı ücret hem de valiz sayısı ile ayrı gündem olurken, sahne kıyafetide sosyal medyada alay konusu oldu.

Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni geişme! Ünlü televizyoncudan üzen haber geldi! Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni geişme! Ünlü televizyoncudan üzen... Haberi Görüntüle

SAHNE KOSTÜMÜ OLAY OLDU

Görsel şölene dönene partide sahne alan Rihanna yeşil elbisesinin içine pembe tayt giyerek bir de pembe şapka taktı. Şarkılarıyla ve dansıyla adından söz ettirmeye başarak Rihanna, sahne kostümü nedeniyle sosyal medyada dillerden düşmedi.

Dünyaca ünlü şarkıcının tarzını renkli kişiliğiyle tanınan Yıldız Tilbe'ye benzeten kullanıcılar "Rihanna mı diyelim yoksa sen mi gerçek ismini söylersin Yıldız Tilbe" yorumu yapıldı.

Duyanlar akın etti! İstanbul'a sadece bir saat uzaklıkta! O tatil beldesine gidenler adeta büyülendi! Duyanlar akın etti! İstanbul'a sadece bir saat uzaklıkta! O tatil... Haberi Görüntüle

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Milyonlarca liranın harcanacağı düğünün konuk listesinde bulunan Hintli milyarderler ve Bollywood ünlüleri, Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Ivanka Trump'ın yer aldığı partide de yer aldı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading