Yandex Metrica

Sitede Ara

Dursun Özbek neden ifade verdi? Dursun Özbek Fenerbahçe hakkında ne dedi?

Dursun Özbek neden ifade verdi? Dursun Özbek Fenerbahçe hakkında ne dedi?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek  başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi. Fenerbahçe'nin şikayeti üzerine ifade veren Dursun Özbek açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı. Peki Dursun Özbek neden ifade verdi? Dursun Özbek Fenerbahçe hakkında ne dedi?

Gündem

10.07.2024, 17:42

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Fenerbahçe Kulübü'nün şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi. Adliyeye gelen Özbek daha sonra basın mensuplarına açıklama yapmadan adliyeyi terk etti. 

Zengezur Koridoru gerginliği! Rusya'nın kararı İran'ı rahatsız etti: Jeopolitik riskler doğurur iddiası! Zengezur Koridoru gerginliği! Rusya'nın kararı İran'ı rahatsız etti: Jeopolitik riskler... Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK NEDEN İFADE VERDİ?

Dursun Özbek  6 Kasım 2023 ve 27 Şubat'ta yaptığı açıklamaların ardından Fenerbahçe tarafından şikayet edilmişti. Dursun Özbek bu şikayet nedeniyle savcılığa ifade verdi. 

Dursun Özbek Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi. 

24 Ağustos bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de Cumartesi kimin maçı var? 24 Ağustos bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK NE DEDİ?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bir açıklamasında "Google'a girin; ananas, tespih, teşvik, şike, halı sahada dostluk maçları yazın, bakın karşınıza ne çıkıyor! Bunlar yokmuş gibi, sanki ben yapmışım gibi adamlar çıkıp Karagöz ile Hacivat gibi bir şeyler söylüyor. Rakip takımın, rakip takımın başkanının bir proje olduğunu söylemiştim. Bu hüviyetlerini hala sürdürüyorlar. Onlara bir ağabey tavsiyesi, boşuna uğraşmayın, içinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez. Bunu kafanıza yazın" demişti. Bu sözler üzerine Fenerbahçe kulübü Dursun Özbek hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading