Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar: 'Kaptanlık' açıklaması Kerem Aktürkoğlu'nun sonu mu oldu? Bilet satışlarında usulsüzlük yapıldı mı? Yeni transfer var mı?

Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar: 'Kaptanlık' açıklaması Kerem Aktürkoğlu'nun sonu mu oldu? Bilet satışlarında usulsüzlük yapıldı mı? Yeni transfer var mı?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması vesilesiyle düzenlenen basın toplantısında, kulüpteki kaptanlık tartışmaları ve bilet satışlarındaki usulsüzlük iddialarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

23.08.2024, 15:19

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, AHL Pay ile yapılan yeni sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında gündemdeki konulara değindi. Özbek, Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlık tartışmaları, bilet satışlarında usulsüzlük iddiaları ve transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

TFF atamaları yaptı! İşte Süper Lig'de 8. haftanın hakemleri TFF atamaları yaptı! İşte Süper Lig'de 8. haftanın hakemleri Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜKOĞLU VE KAPTANLIK TARTIŞMALARI

Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlık pozisyonuna yönelik açıklamaları sonrası medyada çıkan spekülasyonlara yanıt veren Özbek, "Galatasaray forması çok değerli, kaptanlık gibi konular transfer sezonunun sonunda netlik kazanır" dedi. Özbek, takımın yapısının henüz tam olarak şekillenmediğini belirterek, kaptanlık konusunda nihai kararın transfer sezonu sonunda verileceğini vurguladı.

Özbek, "Galatasaray'da kaptanlık yapısının oluşması, transfer sezonunun bitmesiyle olur. Bu süreç tamamlanmadan herhangi bir kaptanlık yorumuna gerek yok" şeklinde konuştu. Ayrıca, Kerem Aktürkoğlu'nun bu süreçte gösterdiği tutumu değerlendirerek, oyuncuların her zaman Galatasaray'a hizmet ettiklerini ve bunun değerinin bilindiğini belirtti.

A Milli Takım aday kadrosu belli oldu A Milli Takım aday kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞU'NUN GEÇMİŞ AÇIKLAMASI VE GÖNDERİLME İDDİASI

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlık görevi ile ilgili "Emin olduğum şey şu ki; bundan sonra kolumda kaptanlık bandı olmasa da, yine gerektiği her an saha içi ve saha dışı inisiyatif alacağım, Galatasaray için her yere gideceğim." sözleri sonrası Sözcü Kerem için karar alınarak satışına yönelik hamle yapacağına ilişkin iddiada bulunmuştu. Dursun Özbek'in açıklamaları ile gönderilme iddiası tam olarak yanıt bulmasa da kaptanlığın takımın oturmasından sonra belli olmasına yönelik açıklaması net bir cevap oldu.

TFF atamaları yaptı! İşte Süper Lig'de 8. haftanın hakemleri TFF atamaları yaptı! İşte Süper Lig'de 8. haftanın hakemleri Haberi Görüntüle

BİLET USULSÜZLÜĞÜ İDDİALARINA YANIT

Galatasaray'da bazı yöneticilerin bilet satışlarındaki usulsüzlüklerle ilgili olarak ifadeye çağrılması hakkında da konuşan Dursun Özbek, bu konunun yargıya intikal ettiğini ve hukukun gereğini yapacağını söyledi. Özbek, "Bilet satışlarındaki usulsüzlük iddiaları hakkında gerekli soruşturma başlatıldı. Bu konuda hukuki süreç devam ediyor" diyerek konunun Galatasaray yönetimi tarafından yakından takip edildiğini ifade etti.

Kayserispor - Beşiktaş maçı önemli dakikalar! Beşiktaş'ın golünü kim attı? Maçın özeti Kayserispor - Beşiktaş maçı önemli dakikalar! Beşiktaş'ın golünü kim attı?... Haberi Görüntüle

GALATYASARAY'DA BİLET SORUŞTURMASI OLAYI VE MEDYAYA YANSIMASI

Galatasaray’da bazı yöneticilerin ifadeye çağırıldığına yönelik iddiaları Odatv tarafından gündeme getirilmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan şikayetin akabinde örgütlü suçlar bürosu tarafından soruşturma başlatıldı. Şikayetin gerekçesi ise Galatasaray’da kombine olarak satılmayan yaklaşık 10 bin biletin yüksek fiyatlarla devredilmesiydi.

İddiaya göre normal fiyatından satın alınan biletler karaborsa yoluyla 5 bin Euro’yu bulan fiyatlarla yurt dışından gelen taraftarlara aktarılıyordu. Bu yöntemle satışa sunulan biletlerden yılda 56 milyon Euro gelir elde edildiği iddia edildi.

Dursun Özbek açıklamalarında Galatasaray'ın konu ile bizzat ilgilendiğinin altını çizerek, kulübün bu tür iddialarla anılmasının üzücü olduğunu ancak Galatasaray'ın her zaman şeffaflık ilkesiyle hareket ettiğini belirtti.

Manisa'da futbolcuları taşıyan otobüs alev aldı! Manisa'da futbolcuları taşıyan otobüs alev aldı! Haberi Görüntüle

TRANSFER SÜRECİ VE GELECEK PLANLARI

Galatasaray'ın transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Dursun Özbek, "Transfer süreci devam ediyor ve kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. 2025'teki hedefimiz 5. yıldız ve Avrupa'da başarılı olmak" dedi. Özbek, transfer sezonunun bitmesine henüz zaman olduğunu ve bu süreçte takımın ihtiyaç duyduğu takviyelerin yapılacağını söyledi.

Özbek, "Transfer döneminin sonuna kadar sürecin içerisindeyiz. Galatasaray olarak her zaman en iyisini hedefliyoruz ve bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading