Dzeko Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Mario Branco resmen açıkladı

Dzeko Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Mario Branco resmen açıkladı

Edin Dzeko'nun Hajduk Split'e transfer olacağı iddialarına yanıt veren Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, "Edin Dzeko bizim kaptanımız, en iyi golcülerden ve en önemli oyunculardan biri. Geçen sezon hemen hemen tüm maçlarda oynadı, sakatlık yaşamadı ve 38 yaşında olmasına rağmen hala genç ve kendisinden çok memnunuz." dedi.

Spor

11.07.2024, 16:13

Fenerbahçe'de 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen sarı-lacivertli takımdan ayrılacağı ve Hırvatistan'ın Hajduk Split takımına transfer olacağı iddia ediliyordu. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'dan merak edilen soruya yanıt geldi.

Hırvat gazetesi 24sata'ya konuşan Branco, Dzeko hakkında çıkan transfer iddialarına ilişkin şunları kaydetti;

"Edin Dzeko bizim kaptanımız, en iyi golcülerden ve en önemli oyunculardan biri. Geçen sezon hemen hemen tüm maçlarda oynadı, sakatlık yaşamadı ve 38 yaşında olmasına rağmen hala genç ve kendisinden çok memnunuz."

İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu! İngiliz takımınında adayıydı... İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu!... Haberi Görüntüle

''DZEKO'YU KAYBETMEK İSTEMİYORUZ''

Boşnak golcüyle ilgili planlarının olduğuna dikkat çeken Branco, "Bildiğim kadarıyla kendisi de bizden memnun ve gelecek sezon için ortak planlarımız var. Onun ayrılacağı yönündeki söylentilerin nereden geldiğini bilmiyorum. Özellikle halihazırda çok sayıda forvetimiz olmadığı için Dzeko bizim için çok önemli ve onu kaybetmek istemiyoruz. Bugün (dün) ilk 11'de maça başlıyor." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yıldızına Sergen Yalçın'dan şok sözler: Bu performansla futbol oynanmaz! Galatasaray'ın yıldızına Sergen Yalçın'dan şok sözler: Bu performansla futbol oynanmaz! Haberi Görüntüle

ARALARINDA SORUN VAR MI?

Jose Mourinho ve Edin Dzeko hakkında çıkan söylentilerin de doğru olmadığını belirten Portekizli sportif direktör, "Mourinho ile görüşmelere başladığımda başından beri Dzeko hakkında da konuşuyorduk. Bana Roma'da çalıştığı dönemde ilk iki ayının favorisi olduğunu, çünkü o dönemde Dzeko'nun da orada oynadığını söyledi. Bu nedenle Dzeko, başından beri anlaşmamızın ve üzerinde anlaştığımız projenin bir parçasıydı ve orada hiçbir şey değişmedi." dedi.

Galatasaray'ın yıldızına Sergen Yalçın'dan şok sözler: Bu performansla futbol oynanmaz! Galatasaray'ın yıldızına Sergen Yalçın'dan şok sözler: Bu performansla futbol oynanmaz! Haberi Görüntüle

''BALKAN KOLONİMİZ VAR''

Mario Branco sözlerini şöyle tamamladı;

"Dzeko'nun Hajduk'a karşı hislerini biliyorum, bu konuyu birkaç kez konuşmuştuk. Miha Zajc da Hajduk hayranı. Hepimiz Dinamo'dan gelen Livakovic ile dalga geçiyoruz. Tadic'i de eklediğimizde İstanbul'da küçük bir Balkan kolonimiz var ve kulüpteki herkes onlardan ve kulüptekilerden memnunum." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading