Yandex Metrica

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir boşanıyor mu? Ebru Gündeş eşinden ayrıldı mı?

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir boşanıyor mu? Ebru Gündeş eşinden ayrıldı mı?

Şubat ayında Ebru Gündeş ile Murat Özdemir sürpriz bir şekilde Dubai'de evlenmişti. Bu evlilik magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak son gelen iddialara göre çiftin evliliğinde işler pek de yolunda gitmiyor. Peki Ebru Gündeş ile Murat Özdemir boşanıyor mu? Ebru Gündeş eşinden ayrıldı mı?

Gündem

25.07.2024, 09:16

Ebru Gündeş Şubat ayında sürpriz bir şekilde yeniden dünya evine girmişti. İş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de evlenen ve gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Ebru Gündeş'in aradığı mutluluğu bulamadığı iddia edildi. Beyaz Magazin'den Pınar Eliçe Ebru Gündeş-Murat Özdemir evliliğine ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu. Magazin gündeminde Ebru Gündeş ile Murat Özdemir boşanıyor mu? Ebru Gündeş eşinden ayrıldı mı? soruları sorulmaya başlanırken çiftten iddialara yönelik bir açıklama henüz gelmedi.

X çöktü mü, neden açılmıyor? X'e erişim engeli mi getirildi? X çöktü mü, neden açılmıyor? X'e erişim engeli mi getirildi? Haberi Görüntüle

EBRU GÜNDEŞ BOŞANIYOR MU?

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş İran asıllı kocası Rıza Sarraf'tan ayrıldıktan sonra sürpriz şekilde hayatına başka birini aldı. Ebru Gündeş ile Murat Özdemir herkesi şaşırtarak Dubai'de dünya evine girdi. 4. kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in bu evlilikte de aradığını bulamadığı iddia edildi. Beyaz Magazin'den Pınar Eliçe'nin iddiasına göre Ebru Gündeş ile Murat Özdemir her an boşanabilir.

Bakan Fidan’ın Brüksel ziyaretiyle ilgili dikkat çeken analiz: 4 bölgedeki krize karşı Türkiye kilit rolde! Bakan Fidan’ın Brüksel ziyaretiyle ilgili dikkat çeken analiz: 4 bölgedeki... Haberi Görüntüle

EBRU GÜNDEŞ EŞİNDEN AYRILDI MI?

Ebru Gündeş'in evliliğinin iyi gitmediği iddia ediliyor. Eliçe magazin programında yaptığı açıklamada "Benim aldığım çok önemli bir duyum ve iddia var ki 3 ile 5 ay arasında Ebru Gündeş'in boşanma davası açacağı söyleniyor" ifadelerini kullandı. Bu iddia sosyal medyada hızla yayıldı. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddialara çiftten henüz bir yanıt gelmedi.  Murat Özdemir'in Ebru Gündeş'in konserlerine hiç katılmaması da bu iddiaları destekledi. 

Adli Tıp önünde sinir krizi geçirdiler! Metrobüs faciasında ölen gencin cenazesini ailesi teslim aldı! Adli Tıp önünde sinir krizi geçirdiler! Metrobüs faciasında ölen gencin... Haberi Görüntüle

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Murat Özdemir iş insanıdır. 1969 yılında dünyaya geldi. Tam adı Murat Osman Özdemir'dir.

Murat Özdemir, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu.

Aile şirketinde iş hayatına atıldı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde mesleki kariyerine adım atan Murat Özdemir, yıllar içinde yönetici pozisyonuna kadar yükseldi.

Aynı zamanda inşaat alanında faaliyet gösteren derneklerde görev aldı. 

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) yönetim kurulunda yer aldı. 

Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ninBaşkan vekilliğini de yaptı.

Murat Özdemir 2 kere evlendi ve il eşinden 2 çocuğu vardır. İkinci evliliği (2002 Best Model Güzeli Selin Kabaklı ile olan evliliği) ise 2022'de sona erdi. Bu evliliğinden de 1 çocuğu oldu. Toplamda 3 çocuğu vardır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading