Yandex Metrica

Sitede Ara

Edin Dzeko bilmecesi çözülüyor: Arabistan'a mı gidiyor?

Edin Dzeko bilmecesi çözülüyor: Arabistan'a mı gidiyor?

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Suudi Arabistan'dan gelen teklifler nedeniyle kafası karışan Edin Dzeko'dan gelecek habere göre bir santrafor almayı planlıyor.

Spor

06.07.2024, 15:53

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Mourinho'nun istekleri doğrultusunda hameleler yapan sarı lacivertli ekip, takımdan gidecek oyuncularında çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve gelecekler Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve... Haberi Görüntüle

EN NESYRİ YOLDA

Son olarak Sevilla forması giyen Youssef En-Nesyri'yi renklerine bağlamaya yakın olan Fenerbahçe, bir yandan da Edin Dzeko'nun kararını bekliyor.

A'dan Z'ye Avrupa kupalarının yeni formatı! İşte Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi işleyişlerindeki tüm değişikliler ve yenilikler... A'dan Z'ye Avrupa kupalarının yeni formatı! İşte Şampiyonlar Ligi, Avrupa... Haberi Görüntüle

MOURİNHO O MAÇI İŞARET ETTİ

Sabah'ta yer alan habere göre Mourinho, yönetimden santrfor transferinin 23 Temmuz Salı günü Lugano ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçına kadar bitirmesini istedi.

Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu: Sürpriz teklifle geliyorlar Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu: Sürpriz teklifle geliyorlar Haberi Görüntüle

DZEKO'NUN KARARI ÖNEMLİ

Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerle kafası karışan 38 yaşındaki Dzeko'nun ereceği karara göre Fenerbahçe bir santrfor daha alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading