Yandex Metrica

Sitede Ara

Efe Önbilgin kimdir? Deniz Akkaya'nın kızının babası Efe Önbilgin ne iş yapıyor?

Efe Önbilgin kimdir? Deniz Akkaya'nın kızının babası Efe Önbilgin ne iş yapıyor?

Deniz Akkaya sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile bir kez daha magazin gündeminin en çok konuşulanı olmayı başardı. Kızı hakkında yazdıkları üzerine çok eleştirilen Deniz Akkaya sosyal medyadan çocuğunun babası Efe Önbilgin'e de sitem etmeden geçemedi. Yaşanan gelişmelerin ardından Efe Önbilgin kimdir? Deniz Akkaya'nın kızının babası Efe Önbilgin ne iş yapıyor? soruları pek çok kişi tarafından arama motorlarına sorulmaya başlandı. İşte Efe Önbilgin'in hayatı ve biyografisi...

Gündem

28.05.2024, 15:10

Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını ve kendisinden sakladığı telefonu ele geçirdiği için kızı tarafından şiddete  uğradığını ve balkona kilitlendiğini açıkladı. Bu açıklama üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler devreye girerek Akkaya'nın kızını koruma altına altı ve psikolojik destek vereceği öğrenildi. Deniz Akkaya açıklamasında çocuğunun babası Efe Bilgin için de  "ruh hastası" ifadesini kullandı. Akkaya "1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü." dedi. 

Milli boksör başından vurularak öldürüldü! 250 bin TL için... Milli boksör başından vurularak öldürüldü! 250 bin TL için... Haberi Görüntüle

EFE ÖNBİLGİN KİMDİR?

Efe Önbilgin medya sektöründe faaliyet gösteren iş insanı ve yöneticidir. Efe Önbilgin ile Deniz Akkaya'nın birlikteliği 2008 yılında başları. Çift 2008 yılında aşk yaşamaya başladı ve çiftin bu birlikteliğinden bir kızları dünyaya geldi. 

Efe Önbilgin 2009 doğumlu kızı Ayşe'nin babasıdır. 

CNN Türk'te genel müdürlük görevinde bulunduktan sonra  TNT kanalına geçmiş ve yöneticilik yapmıştır. 

Çift evlendiken kısa süre sonra 2010 yılında boşanmıştır. 

Efe Önbilgin, TNT kanalının genel müdürü olduğu zamanlarda Deniz Akkaya ile birlikteliğe başladı. Deniz Akkaya'nın kanala "halkla ilişkiler müdürü" olarak atanması da çok tartışılmıştı.

Dönemin magazin gelişmelerine bakıldığında Deniz Akkaya'nın Efe Önbilgin'den habersiz şekilde hamile kaldığı ve Efe Önbilgin'in ayrıldıktan sonra Deniz Akkaya'nın hamile olduğunu öğrendiği iddia edilmişti.

Efe Önbilgin ile Deniz Akkaya çok geçmeden ayrıldı ve çiftin adları mahkeme davaları ile duyulma başlandı. 

Efe Önbilgin daha sonra Duygu Ekşi ile evlenmiştir. 

Ekşi, eşi Önbilgin’e 8 aylık hamileyken şiddet gördüğü gerekçesiyle eşine boşanma davası açmıştır. 

Efe Öngilgin ile Duygu Ekşi evliliği16 ay sonra bitti. Bu evlilikten çiftin bir erkek çocuğu dünyaya geldi. 

Narin cinayetinde yeni gelişme! Baba Arif Güran hakkında karar verildi: Cenazeye katılmasına izin verilmemişti Narin cinayetinde yeni gelişme! Baba Arif Güran hakkında karar verildi:... Haberi Görüntüle

EFE ÖNBİLGİN NE İŞ YAPIYOR?

Efe Önbilgin medya sektöründe uzun süre faaliyet göstermiş bir iş insanıdır. Efe Önbilgin'in medya dılında finans alanında da yatırımları olduğu iddia edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading