Yandex Metrica

Sitede Ara

Ehliyet sınavında motor soruları azalacak mı? Ehliyet sınavında motordan kaç soru çıkacak?

Ehliyet sınavında motor soruları azalacak mı? Ehliyet sınavında motordan kaç soru çıkacak?

Ehliyet sınavına girmeyi düşünenler için yeni gelişmeler duyuruldu. Ehliyet sınavlarının korkulu rüyası motor soruları ile ilgili gelen haberleri sürücü adaylarını sevindirdi. Ehliyet sınavında motor soruları azalacak mı? Ehliyet sınavında motordan kaç soru çıkacak? soruları sınava girecek adaylar tarafından sorulmaya başlandı. Alınan bilgilere göre ehliyet sınavlarında motor sorularının azaltılması gündemde.

Gündem

08.07.2024, 16:48

Her sene binlerce sürücü adayı ehliyet sınavında ter döküyor. Ehliyet sınavını geçen adayları ise zorlu bir direksiyon sınavı bekliyor. Geçtiğimiz senelerde alınan yeni kararlarlar oldukça zorlaşan ehliyet sınavlarında yeni bir gelişme yaşandı. Direksiyon sınavlarında artık adaylar park etme konusunda birden fazşa deneme yapabilecek. 

Zehir tacirlerine NARKOÇELİK darbesi: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine NARKOÇELİK darbesi: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Haberi Görüntüle

EHLİYET SINAVINDA MOTOR SORULARI AZALACAK MI?

Orta Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Başkanı Serdar Tepeöz sürücü adaylarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Tepeöz sınav sorularında değişikliğe gidileceğini belirtti. Özellikle elektrikli otomobillerin giderek yaygınlaşması üzerine ehliyet sınavlarında motor sorularının azaltılmasının gündemde olduğu belirtildi. Tepeöz açıklamasında "Yerli araç Togg gibi elektrikli araçlarda motor bölümü bulunmuyor. Dolayısıyla adaylar sınava giremiyordu, bunun önünü açtık. Kaput açıldıktan sonra sorulan soruları azaltacağız, teknolojiye ayak uyduracağız." dedi.

Bakan Yaşar Güler'den Suriye mesajı: Esad bizi anladı sorunlarımızı çözeriz Bakan Yaşar Güler'den Suriye mesajı: Esad bizi anladı sorunlarımızı çözeriz Haberi Görüntüle

EHLİYET SINAVINDA MOTORDAN KAÇ SORU ÇIKACAK?

Yeni sistemde henüz soru dağılımı belli olmadı. Açıklamalara göre motor sorularının ağırlığının sınavlarda azalması bekleniyor. Ancak konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading