Ek MTV ödemesi yapan sürücülere güzel haber! 4 Aralık'a kadar ücretsiz olacak 

Ek MTV ödemesi yapan sürücülere güzel haber! 4 Aralık'a kadar ücretsiz olacak 

Araç sahiplerine yönelik bir açıklama yapıldı ve ek MTV ödemeleri yapan araç sahiplerine özel bir fırsat sunuldu. Bu avantaj, Ziraat Bankası tarafından ek MTV ödemelerini yapan sürücüler için geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 21:45

Ziraat Bankası, ek MTV ödemesi yapan müşterilerine yönelik bir kampanya başlattı. Bankanın açıklamasına göre, Bankkart ve Bankkart Başak kartının kredi kartı özelliği kullanılarak gerçekleştirilecek taksitli ek MTV ödemeleri, işlemleri 4 taksite bölmek suretiyle ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek.

BYD ve Chery'den sonra bir marka daha geliyor! Yatırımın başkenti Türkiye olacak! BYD ve Chery'den sonra bir marka daha geliyor! Yatırımın başkenti... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI’NDAN EK MTV KAMPANYASI AÇIKLAMASI

Ziraat Bankası'nın kampanyası 1 Kasım – 4 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacak. 

Kampanya kapsamında; Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması, internet şubesi ve www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartının kredi kartı özelliğiyle yapılacak taksitli ek MTV ödemelerinde işlemler 4 taksite bölünecek. 

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecek. Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil olmayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading