Sitede Ara

Ekipler ihbar üzerine olay yerine gittiler: Karılaştıkları manzaraya inanamadılar

Ekipler ihbar üzerine olay yerine gittiler: Karılaştıkları manzaraya inanamadılar

Antalya'da zabıta ekipleri tarafından düzenlenen baskın şok etti! Daha önce boşlatılması için 2 kez uyarı verilen ev, ekipler tarafından boşaltıldı. Ekipler tarafından müdahale edilen evden 10 kamyon çöp çıktı.   

Gündem

24.10.2024, 12:08

Antalya'ya bağlı olan Manavgat​ ilçesinde Belediyesi​ Zabıta​ Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık bir ay önce Ahmet Y.'nin yaşadığı zemin kattaki 100 metrekarelik dükkanı çöp ev haline getirdiği tespit edildi.

2025 Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet Hac kura takvimi 2025 Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet Hac kura takvimi Haberi Görüntüle

İKİ KEZ UYARILMIŞTI

Ekipler tarafından Ahmet Y.'nin evinde biriktirdiği çöpleri boşaltması için iki kez uyarı yapıldı. Bu süre zarfında herhangi bir temizlikle alakalı bir şey yapılmadı. Bunun üzerine ekipler tarafından çöplerin tahliye edilemsine karar verildi.

TOKİ'nin büyük fırsatı o ile de vurdu: 2 Bin TL başvuruyla isteyene 2+1, isteyene 3+1 anahtar teslimi... TOKİ'nin büyük fırsatı o ile de vurdu: 2 Bin TL... Haberi Görüntüle

MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞTI

Sabah erken saatlerde adrese gelen belediye ekipleri, iş makinesi yardımıyla birlikte çöpleri kamyonlara yükleyerek Manavgat çöplüğüne götürdü. Çöpleri boşaltması için tanınan süreyi kullanmayan Ahmet Y., iş makinesinin her kepçesinde önemli eşyaları olduğunu söyleyerek müdahale etmeye kalkıştı.

İş makinesini kepçesi tarafından alınan eşyların için bazıları alıp kenara koydu. Çevredeki komşular ve vatandaşlar, çöp evin boşaltılma anını merak ederek, izlemeye başladı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading