12 bankadan ortak karar: Parasını bankada tutan herkese 1 memur maaşı ikramiye!

12 bankadan ortak karar: Parasını bankada tutan herkese 1 memur maaşı ikramiye!

Parasını yastık altında tutan vatandaşlar, bankaya yatırmaları halinde her ay düzenli olarak 1 memur maaşı elde etme şansına sahip. 12 banka rekabet içerisine girerek mevduat faizi oranlarını son derece yükseltmiş durumda.

Ekonomi

15.05.2024, 12:00

Yastık altında birikim yapmaya çalışan vatandaşların birikimlerine destek olacak açıklama 12 banka tarafından yapıldı. Türk Lirası olarak parasını bankaya yatırna vatandaşlara her ay düzenli olarak 1 memur maaşı kazanma fırsatı doğdu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yürütülüen enflasyon ile mücadele kapsamında bankada TL tutan vatandaşlara gün doğdu. Politika faizinin yükselmesi ve parasal sıkılaşma politikası uygulaması sayesinde elinde nakit bulunduran vatandaşlar, yatırımlarını bankaya yaptığı takdirde ciddi gelirler elde edebiliyor.

Bin Ulaşım katılım endeksine uygun mu? Bİn Ulaşım kaç lot verir? Bin Ulaşım katılım endeksine uygun mu? Bİn Ulaşım kaç lot... Haberi Görüntüle

BANKALAR MEVDUAT FAİZİNİN MUSLUĞUNU AÇTI

Yastık altı parası olan vatandaşlar için mevduat faiz oranları bir kez daha yükseltildi. En yüksek mevduat faizi için bankalar rekabete girerken, en yüksek faiz oranı ise yüzde 58 seviyesine yükselmiş durumda.

Piyasadan TL toplamak için vatandaşlara yüksek mevduat faizi teklifi sunan bankalar, yaptıkarı güncelleme sonrasında faiz oranları yüzde 50'yi aşmış durumda. En yüksek faiz veren banka ise yüzde 58 ile Cepteteb oldu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading