127 şubesi satılığa çıkarıldı! Küresel kriz dünyaca ünlü pizza devini vurdu!

127 şubesi satılığa çıkarıldı! Küresel kriz dünyaca ünlü pizza devini vurdu!

Pizza Hut'ın ABD'deki 127 restoranından sorumlu franchise'ı EYM Pizza LP, iflas bayrağını çekti. Ünlü pizza devi, Illinois, Indiana, Georgia, Güney Carolina ve Wisconsin'deki 127 mağazasını satılığa çıkardı.

Ekonomi

27.09.2024, 13:49

Pizza Hut Franchise'ı EYM Pizza, temmuz ayında iflas başvurusunda bulundu. Illinois, Indiana, Georgia, Güney Carolina ve Wisconsin'deki 127 mağazasının satışı çıkarark iflas bayrağını çekmiş oldu. 

Fırsatçılara geçit yok! Ticaret Bakanlığı o emlakçıların korkulu rüyası oldu Fırsatçılara geçit yok! Ticaret Bakanlığı o emlakçıların korkulu rüyası oldu Haberi Görüntüle

21 MİLYON DOLARDAN FAZLA BORÇ 

EYM Pizza'nın iflas başvurusunda 2 ana alacaklı belirlendi. Bunlar arasında 21 milyon dolardan fazla borcu bulunan Manufacturers Bank ve yaklaşık 2,25 milyon dolarlık borcu olan Pizza Hut yer alıyor.

Bugün son gün! 1,5 milyon mükellef yararlanacak Bugün son gün! 1,5 milyon mükellef yararlanacak Haberi Görüntüle

"AMACIMIZ DEĞERİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARMAK"

National Franchise Sales Varlık Kurtarma Ekibi baş danışmanı Alan Gallup, iflas süreciyle ilgili olarak, "EYM Pizza LP ve iştirakleriyle bu zorlu dönemde yol almaya kendimizi adadık. Amacımız, tüm taraflar için sorunsuz bir geçiş sağlamak ve değeri en üst düzeye çıkarmaktır" açıklamasında bulundu. 

Yurt dışından telefon alacaklara büyük şok! IMEI kaydı ücretine zam geliyor Yurt dışından telefon alacaklara büyük şok! IMEI kaydı ücretine zam... Haberi Görüntüle

İFLAS SÜRECİ TELİF ÜCRETLERİNİN ZAMANINDA ÖDENMEMESİYLE HIZ KAZANDI

EYM Pizza'nın iflas süreci, Pizza Hut'ın franchise sahibine tanınan hoşgörü süresi sonrasında telif ücretlerini zamanında ödemediği gerekçesiyle dava açmasının ardından hız kazandı. Daha önce Pizza Hut, EYM'ye sadakat yükümlülüğünü ihlal etme iddiasıyla dava açmış ancak bu dava reddedilmişti.

 

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading