Yandex Metrica

15 Eylül'de hesaplara yatacak! Kimlik numarasına 9077 TL ödeme yapılacak

15 Eylül'de hesaplara yatacak! Kimlik numarasına 9077 TL ödeme yapılacak

Devletin sağladığı sosyal yardım ödenekleri kapsamında 15 Eylül tarihi itibariyle dar gelirli ve muhtaç vatanşaların TC kimlik numarasına 9077 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar...

Ekonomi

05.09.2024, 11:41

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığı ile yapılan dar gelirli ve muhtaç vatandaşlara PTT ile hesaplara her ay olduğu gibi destek ödemeleri yatırılacak. Peki bu yardımdan kimler faydalanabilir?

Devletin dar gelirli aileleri sağladı büyük destek paketi devam ediyor. Özellikle engelli bireyler ve yaşılar bu yardımdan faydalanabiliyor.

Yardım ödenekleri  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yapılan incelemeler sonucunda ihtiyaç sahibi vatanadaşların hesaplarına aktarılıyor.

Bu yardımlardan birisi de evde bakım parası, bakıma muhtaç vatandaşların yakınlarına yapılan ödeme, bakanlık tarafından yapılan sınav doğrultusunda her ay düzenli olarak ödenmektedir.

Audi kepenk mi kapadı? Fabrika neden üretime devam etmiyor? Audi kepenk mi kapadı? Fabrika neden üretime devam etmiyor? Haberi Görüntüle

EVDE BAKIM MAAÇI EYLÜL ÖDEME TAKVİMİ

Son olarak geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan artışla evde bakım maaşları arttırmıştı. Bu ödeme bakıma muhtaç, yaşlı veya engelli yakınlarına bakan kişilere verilemktedir. Ödemeler her ayın 15'i ve 30'u arasında hesaplara yatırılmaktadır. Ödemeler 15 Eylül itibaten yapılmaya başlayacaktır.

Doğal gaz ve elektriğe zam olacak mı? Bakan Bayraktar canlı yayında açıkladı Doğal gaz ve elektriğe zam olacak mı? Bakan Bayraktar canlı... Haberi Görüntüle

ÖDEMELER PTT VE IBAN ÜZERİNDEN

Evde bakım maaşı başvırı sırasında belirtilen Ziraat Bankası IBAN numarasına veya PTT hesaplarına yatırılmaktadır. Bu sebeple maaş alanlar her ay ödemelerini aldıkları hesaptan 15 Eylül tarihi itibaren ödemeleri çekebilirler. Ayrıca ödemeler PTT'den de kolaylıkla alınabilmektedir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading