Yandex Metrica

Sitede Ara

17 Temmuz Gram altın fiyatı | Altın ne kadar oldu?

17 Temmuz Gram altın fiyatı | Altın ne kadar oldu?

Altın yatırımcısının yüzü son haftalarda gülüyor. Ons altın kanadından aldığı destekle gram altın 2.639 TL zirvesinde rekor tazeledi. Küresel piyasalarda yaşanan olumlu seyir de altının güç kazanmasına neden oldu. Peki 17 Temmuz Çarşamba günü gram altın fiyatı ne kadar oldu?

Ekonomi

17.07.2024, 09:52

ABD Merkez Bankasının (Fed) eylül ayında faiz indirimlerine başlayabileceği beklentilerinin fiyatlanması nedeniyle ons altın rekor yeniledi. Altın 2464 doları aşan ons altın bir günde 42 dolar yükseldi. Altında yaşanan bu sert hareket yurt içinde gram altın fiyatlarını da etkiledi. Hem dolar hem de ons altından güç kazanan gram altın 17 Temmuz'da rekor kırdı. 

Dolar kanatlanıp uçtu! Döviz kuru güne nasıl başladı? 27 Ağustos Salı piyasalarda son durum Dolar kanatlanıp uçtu! Döviz kuru güne nasıl başladı? 27 Ağustos... Haberi Görüntüle

17 TEMMUZ GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Gram altın 2.639 lira seviyesinden rekor kırdı. Gram altında yaşanan sert yükseliş yatırımcılarını sevindirdi. 

gram altın.JPG

BMW'den dünyada bir ilk! Seri üretime geçiyor BMW'den dünyada bir ilk! Seri üretime geçiyor Haberi Görüntüle

ONS ALTIN NE KADAR?

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın faiz indirimlerine dair yaptığı açıklama sonrası ons altın hızla değer kazandı. Ons altın 2 bin 464 doları aşarak rekor kırdı. Altının ons fiyatı en son mayıs ayında  2 bin 450,10 dolarla tarihi zirveyi görmüştü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading