Yandex Metrica

Sitede Ara

19 Temmuz Moody's Türkiye kararı saat kaçta açıklanacak? Moody's Türkiye kararı borsa açıkken açıklanır mı?

19 Temmuz Moody's Türkiye kararı saat kaçta açıklanacak? Moody's Türkiye kararı borsa açıkken açıklanır mı?

Türkiye son yıllarda parasal sıkılaşma ve enflasyonla mücadele konusunda önemli çalışmalara imza attı. Gri listeden çıkmanın ardından Türk ekonomisine olan güven bir kademe daha arttı. ABD merkezli Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's 19 Temmuz'da Türkiye için kritik raporunu açıklaayacak. Bu rapor borsa, dolar ve altın yatırımcısı tarafından heyecanla takip edilirken 19 Temmuz Moody's Türkiye kararı saat kaçta açıklanacak? Moody's Türkiye kararı borsa açıkken açıklanır mı? Moody's Türkiye'nin notunu yükseltir mi? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Ekonomi

15.07.2024, 16:00

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, mayıs ayında Türkiye’nin kredi notunu B'den B+'ya yükseltmiş ve görünümü pozitif olarak korumuştu. Sırada ise Moody's'in Türkiye değerlendirmesi var. Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 19 Temmuz Cuma günü Türkiye ile ilgili kritik değerlendirmesini yayınlayacak. Borsa İstanbul başta olmak üzere altın ve dolar yatırımcıları 19 Temmuz Cuma Moody's Türkiye kararını heyecanla bekliyor. 

Türkiye'den tarihi adım! Bakan Bolat duyurdu: 1,5 trilyon dolarlık zirve! Türkiye'den tarihi adım! Bakan Bolat duyurdu: 1,5 trilyon dolarlık zirve! Haberi Görüntüle

19 TEMMUZ MOODY'S TÜRKİYE KARARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's kritik Türkiye raporunu 19 Temmuz Cuma günü açıklayacak.  Standard and Poors (S&P) ile Fitch Ratings Türkiye'nin kredi notunu artırmıştı. Benzer bir adımın Moody's tarafından atılması bekleniyor. 19 Temmuz Moody's Türkiye kararının gece 23.00'ten sonta duyurulması bekleniyor? 

Bakan Işıkhan duyurdu! O iller için mücbir sebep hali uzatıldı Bakan Işıkhan duyurdu! O iller için mücbir sebep hali uzatıldı Haberi Görüntüle

MOODY'S TÜRKİYE KARARI BORSA AÇIKKEN AÇIKLANIR MI?

Moody's'in kritik Türkiye kararı Cuma akşamı borsa kapandıktan sonda açıklanması bekleniyor. Hemen hatırlatalım Moody's'in takvimde yer alan günlerde değerlendirme raporu açıklamama ihtimali de bulunuyor.

İslam Memiş tarih verdi: Gram altın alacakları uyardı: Öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılacak İslam Memiş tarih verdi: Gram altın alacakları uyardı: Öncesi ve... Haberi Görüntüle

MOODY'S TÜRKİYE'NİN NOTUNU YÜKSELTECEK Mİ?

Beklentilere göre Moody's Türkiye'nin kredi notunu yükseltmesi bekleniyor. 2024'ün ocak ayında Moody's, Türkiye'nin B3 olan kredi notunu değiştirmemiş ancak görünümü durağandan pozitife yükseltmişti.

Moody's'e göre Türkiye'nin kredi notu B3 ile "çok spekülatif" seviyesinin en alt basamağında yer alıyor.

Bu otomobiller kapış kapış gidecek: Zamlar o modelleri teğet geçti: İşte Türkiye'nin en ucuz sıfır araçları Bu otomobiller kapış kapış gidecek: Zamlar o modelleri teğet geçti:... Haberi Görüntüle

MOODY'S HAKKINDA

Standard & Poor's ve Fitch Ratings ile birlikte kredi derecelendirme kuruluşları arasındaki en büyük üç şirket olarak bilinirler. Moody's Yatırım Hizmetleri veya yaygın kullanılan kısa adıyla Moody's, Moody's Şirketi'nin bono ve tahvillerin kredi derecelendirmesi konusunda uzmanlaşmış alt şirketidir. Moody's Yatırım Hizmetleri, ticari ve kamu işletmelerinin çıkardığı bonolar üzerinde uluslararası finansal araştırmalar sağlar. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading