2025 Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? SGK Uzmanı 'Kesin konuşuyorum' diyerek rakam verdi!

2025 Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? SGK Uzmanı 'Kesin konuşuyorum' diyerek rakam verdi!

Yeni yıla aylar kala milyonlarca çalışan asgari ücrete gelecek zam oranını merak etmeye başladı. Uzman isimlerde çalışanlara ve emekli vatandaşlara ne kadar zam yapılacağına ilişkin açıklamalarda bulunmaya başladı. Peki 2025 Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...

Ekonomi

29.09.2024, 15:39

2025 yılına sayılı günler kala çalışanlar ve emekli vatandaşlar asgari ücrete yapılacak olan zam oranını merak ediyor. Her yıl ocak ayında açıklanan yeni asgari ücretlere ilişkin  Asgari Ücret Tespit Komisyonu ay sonuna kadar 4 toplantı gerçekleştirecek ve net kararı verecek.

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! Operatörler fahiş zam yapıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girebilir Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! Operatörler fahiş zam yapıyor! Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

2025 ASGARİ ÜCRETE NE KADAR ZAM YAPILACAK?

Çalışan milyonlarca vatandaş asgari ücretin ne kadar olacağını merak ederken TGRT Haber'e konuşan SGK Başuzmanı İsa Karakuş, net rakam verdi. İsa Karakuş, emeklileri üzecek bir haber vererek, memur emeklilerinin maaşlarının enflasyonun altında kaldığını belirterek, SGK ve BAĞ-KUR emeklilerinin alacağı maaşlara ilişkin konuştu.

Borsa güne nasıl başladı? Borsa güne nasıl başladı? Haberi Görüntüle

SGK UZMANI NET RAKAMI SÖYLEDİ

Uzman isim, memur emeklisinin yüzde 10'u geçmeyecek şekilde zam alacağını belirterek, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin ise yüzde 15'i geçmeyecek şekilde zam alacağını belirtti. Asgari ücretin temmuz oranında arttırılması gerektiğini belirten SGK Uzmanı Karakuş, Asgari ücrete 22.500 lirayı geçmeyecek şekilde zam yapılacağını belirtti. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading