29-30-31 Mayıs'ta fırtına kopacak: Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Emekliye çifte müjde

29-30-31 Mayıs'ta fırtına kopacak: Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Emekliye çifte müjde

16 milyon emekliye çifte müjde! Kurban Bayramı'na bir aydan kısa bir zaman kala Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek talimatı vermeye hazırlanıyor. 29-30-31 Mayıs tarihleri arasında fırtına kopacak, SSK ve bağ-kur emeklisinin cebi para dolacak.

Ekonomi

29.05.2024, 16:21

Milyonlarca emekliye müjde Kurban Bayramı öncesi çifte müjde gelecek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 3 bin TL'ye çıkarılan kurban bayramı ikramiyesine ek olarak 29-30-31 Mayıs tarihleri arasında SSK ve bağ-kur emeklisi başta olmak üzere tüm emekliler dev jest yapılacak.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emekli vatandaşların bayram masraflarına destek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla emeklilere yönelik bir paket hazırlayan Akbank, milyonlarca emekliye can suyu olacak. Akbank 31 Mayıs’a kadar Akbank müşterisi olan emekliler, tam 32.500 TL’ye kadar ödeme fırsatı sunacak. Peki Akbank'tan ödeme almanın şartı ne olacak?

Türk devletleri için ticareti artıracak kritik imza: Kazakistan, gümrük koridorunu onayladı Türk devletleri için ticareti artıracak kritik imza: Kazakistan, gümrük koridorunu... Haberi Görüntüle

EMEKLİYE 17.500 TL

4A, 4B, 4C emeklisi için Akbank'tan Kurban Bayramı öncesi sürpriz bir adım geldi.  Yeni emekli paketi hazırlayan Akbank, emekli maaşını kendisine taşıyan tüm emekliler için hem promosyon hem de faizsiz kredi imkanı sunuyor. Akbank’ın emekli paketi için başvurular 29 30 3 1 Mayıs’a kadar devam ediyor. Süreyi kaçırmadan başvurusunu yapan emekliler, toplamda 32.500 TL’yi bulan ödemeden yararlanma imkanı elde ediyor.

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Akbank, Kurban bayramı öncesi emekliye çifte ödeme verecek. Emekli maaşını taşıyan ve üç yıllığına kendisinden almayı taahhüt eden emekliler Akbank’tan 15.000 TL ek koşulsuz promosyon alacak. Ayrıca banka kartını kullanan emeklilere de 2500 TL hediye cip para verecek. Yani Akbank karşılıksız ve geri ödemesiz toplam 17.500 TL’yi emekli müşterilerine sunuyor.

Ev sahibi artık müşteri seçiyor! O meslek grubuna ev yok: Yeni gözdeleri ise çok konuşulacak Ev sahibi artık müşteri seçiyor! O meslek grubuna ev yok:... Haberi Görüntüle

BAYRAM ÖNCESİ İLAÇ GİBİ GELECEK

Kurban Bayramı öncesi milyonlarca emeklinin üzerinden yük alacak olan Akbank, aynı zamanda faizsiz kredi fırsatını da sağlıyor. Akbank’ın emeklilere yönelik kampanyası kapsamında mobil uygulama üzerinden müşteri olanlara 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi desteği veriliyor.

Akbank'ın sunduğu cazip kredi teklifinden yararlanmak isteyen vatandaşalar 29-30-31 Mayıs tarihleri arasında Akbank'a başvuru yapabilirler. 

Habere Tepki Ver

0

3

0

0

3

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading