Yandex Metrica

29 Ekim'de 5.000 TL bayram ikramiyesi verilecek mi? Emeklilerin gözü kulağı bu haberdeydi: Beklenen açıklama geldi

29 Ekim'de 5.000 TL bayram ikramiyesi verilecek mi? Emeklilerin gözü kulağı bu haberdeydi: Beklenen açıklama geldi

16 milyon emeklinin merakla beklediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi için karar verildi. Geçtiğimiz dönemde Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 bin TL bayram ikramiyesi alan emekliler bu uygulamanın bu sene de olup olmayacağını merak ediyor. Peki hükümet 29 Ekim'de ikramiye yatıracak mı?

Ekonomi

12.09.2024, 18:22

Cumhuriyet'in 100. yılına özel geçen sene emeklilerin hesabına 5 bin TL bayram ikramiyesi yatırılmıştı. O dönem bayram ikramiyesi ile mutlu olan emekliler uygulamanın bu sene de olup olmayacağını merak ediyor. Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak verilen ikramiyeler bu sene de verilecek mi?

Bitcoin fiyatı 53 bin dolara kadar geriledi! 5 Ağustos'tan bu yana en düşük seviyede Bitcoin fiyatı 53 bin dolara kadar geriledi! 5 Ağustos'tan bu... Haberi Görüntüle

HÜKÜMETTEN 5 BİN TL İKRAMİYE AÇIKLAMASI

Bayram ikramiyesi emeklilerin ceplerini doldururken yüzlerini güldürdü. Ekonomik sorunların devam ettiği günlerde emekliler yeni bir ikramiyenin daha verilip verilmeyeceği konusunda araştırmalara başladı. Peki, 5 bin TL'lik ikramiye bir kez daha verilecek mi?

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında verilen 5 bin TL'lik ikramiye, bu sene de gündemde yerini aldı. 16 milyon emeklinin merakla beklediği ikramiye müjdesine ilişkin hükümetten karar geldi. 

Sigaraya yeni zam mı geliyor? Sigaraya yeni zam mı geliyor? Haberi Görüntüle

29 EKİM'DE BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Geçen sene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla emeklilere geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyeleri ödenmişti. Milyonlarca emekli 29 Ekim'de 5 bin TL bayram ikramiyesi almıştı. 

Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak verilen emekli ikramiyeleri hakkında hükümetten açıklama geldi. 2023 senesinde yapılan açıklamalara göre, emeklilere 5 bin TL'lik ikramiye bir defaya mahsus olarak verilecek. İkramiyenin devam edip etmeyeceği konusunda ise, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıklamalarda bulundu. Şimşek'in açıklamalarına göre, geçtiğimiz yıl yapılan ödemesinin tekrar planmaladığı, Cumhuriyetin 100. Yılna özel olarak hazırlandığını söyledi.

 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading