Yandex Metrica

Sitede Ara

53 ilde arsa satısı! Bakanlık müjdeyi verdi: Bu fırsat kaçmaz!

53 ilde arsa satısı! Bakanlık müjdeyi verdi: Bu fırsat kaçmaz!

Arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan geldi. Toplam 53 ilde 747 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. Böylece ev yapmak isteyen ve iş yerine uygun arsa arayan vatandaşlar yüzde 25 peşin+24 ay vade ödeme kolaylığıyla arsa sahibi olabilecek.

Ekonomi

09.09.2024, 10:45

Çevre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda İstanbul'da 71 muhtelif arsa 12 Eylül'de, Ankara'da 138 muhtelif arsa 10 Eylül'de, Adana'da 34 muhtelif arsa ve Muğla'da da 41 muhtelif arsa 11 Eylül'de, Mersin'de 76 muhtelif arsa ise yine 12 Eylül'de yüzde 25 peşin, 24 ay vade avantajıyla satışa çıkarılacak. 

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için peşin ödemelerde yüzde  20 indirim avantajı sunan bakanlık, ayrıca sanayi yatırımı, konut yapımı veya çiftçilik için kullanılabilecek arsalar da farklı metre karelerde ve uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

İslam Memiş tarih verdi: Gram altın alacakları uyardı: Öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılacak İslam Memiş tarih verdi: Gram altın alacakları uyardı: Öncesi ve... Haberi Görüntüle

AÇIK ARTIRMA O TARİHLERDE

Ankara Çankaya'da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi'nde ve İstanbul'da ise Halkalı'da TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda yapılacak olan açık artırmalar 10-11-12 Eylül günleri saat 10.30'da yapılacak. 

Öte yandan internet üzerinden de teklif verilebilecek olan açık artırma toplantısına katılacak gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim'in ilgili banka hesabına katılım teminatı tutarı yatırması gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading