6 Mart akaryakıt fiyatlarına zam, indirim var mı? Benzin ve motorinde son durum ne? Benzin ve motorin fiyatları yükseldi mi?

6 Mart 2024 Benzin ve motorine zam var mı? Benzin, motorin LPG fiyatları ne kadar oldu? İstanbul, Ankra İzmir'de benzin, motorin LPG fiyatları kaç TL? Brent petrol fiyatları ve dolar kurunda yaşanan gelişmeler Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam haberi var mı? Benzin, motorin ve LPG fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Ekonomi

16.03.2024, 06:36

Milyonlarca arar sahibini yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatları vatandaşlar tararından araştırılıyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL oldu?

Borsa güne nasıl başladı? İşte 08.10.2024 salı günü açılış verileri... Borsa güne nasıl başladı? İşte 08.10.2024 salı günü açılış verileri... Haberi Görüntüle

6 MART BENZİN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ DÜŞECEK Mİ?

6 Mart benzin fiyatlarında son durum ne? Benzin fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Benzin fiyatlarına yeni zam haberi var mı? Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilye göre benzin fiyatlarına zam veya indirim haberi bulunmuyor.

Mustafa Destici, savunma için vergi kesilmesine tepki gösterenlere seslendi: Onlar vermesin, biz veririz Mustafa Destici, savunma için vergi kesilmesine tepki gösterenlere seslendi: Onlar... Haberi Görüntüle

6 MART MOTORİN FİYATLARINDA GÜNCELLEME VAR MI?

Brent  petrol fiyatlarında yaşanan gerileme sonrası geçtiğimiz hafta  1 lira 35 kuruş indirime gidilen motorinde bu hafta zam veya indirim haberi var mı? Motorin fiyatları kaç TL oldu? Motorin fiyatlarına yeni güncelleme gözükmüyor.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Şehirlerin ihracat rakamları belli oldu: İstanbul, İzmir ve Kocaeli dikkatleri üzerine çekti Ticaret Bakanlığı açıkladı! Şehirlerin ihracat rakamları belli oldu: İstanbul, İzmir... Haberi Görüntüle

6 MART LPG (OTOGAZ) FİYATLARINDA SON DURUM

6 Mart LPG (otogaz) fiyatları kaç TL oldu? LPG'ye indirim var mı? Dün gece yarısı otogaz grubunda (LPG) yapılan 84 kuruşluk zam pompaya yansıdı.

Milyarderlerin tarım arazisi satın alma ilgisi artıyor: Arkasında yatan sebepler neler! İşte dünyanın en zengin insanların kaç dönüm arazisi var? Milyarderlerin tarım arazisi satın alma ilgisi artıyor: Arkasında yatan sebepler... Haberi Görüntüle

6 MART GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı 40.37 TL, İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı 40.63 TL, İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.60 TL'den işlem görüyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda ise benzinin litre fiyatı 40.46 TL, motorinin litre fiyatı 40.70 TL, LPG'nin litre fiyatı 21.68 TL'den işlem görüyor.

TCMB beklenen verileri paylaştı! İşte Türkiye'nin ağustos ayı uluslararası yatırım pozisyonu rakamları... TCMB beklenen verileri paylaştı! İşte Türkiye'nin ağustos ayı uluslararası yatırım... Haberi Görüntüle

ANKARA VE İZMİR'DE AKARYAKIT FİYATLARI

6 Mart 2024 Çarşamba günü itibarıyla Ankara'da benzin litre fiyatı 41.16 TL, Ankara'da motorin litre fiyatı 41.46 TL, Ankara'da LPG litre fiyatı 21.85 TL'den işlem görüyor. İzmir'de ise benzinin litre fiyatı 41.36 TL, motorin litre fiyatı 41.66 TL, LPG litre fiyatı 21.90 TL'den kendine alıcı buluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading