Yandex Metrica

Sitede Ara

65 KPSS puanı olan başvurabilir! Onlarca memur alımı yapılacak: İşte başvuru yapılacak o belediye ve detaylar...

65 KPSS puanı olan başvurabilir! Onlarca memur alımı yapılacak: İşte başvuru yapılacak o belediye ve detaylar...

Memur ilanları KPSS'ye giren herkes tarafından yakından takip ediliyor. Belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları zaman zaman KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Yayımlanan son ilana göre; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı da en az 65 KPSS puanı ile onlarca memur alımı yapılacağını açıkladı.   

Ekonomi

17.09.2024, 12:46

KPSS sınavına Türkiye'deki binlerce vatandaş katılıyor. Çünkü yeni mezun olan ve özel sektörde çalışıp mevcut şartlardan memnun olmayan pek çok insan çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada düşük KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştiren kurumlar birçok vatandaşın gündeminde yer alıyor.

Petrol Ofisi, BP'yi satın mı alıyor? Petrol Ofisi, BP'yi satın mı alıyor? Haberi Görüntüle

65 KPSS PUANI ŞART 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 65 KPSS taban puanı ve bazı şartları taşımak kaydıyla toplam 133 zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu.

Hesaplar sil baştan değişti! Memur zammı sosyal yardımları değiştirecek! 65 yaş aylığı, engelli aylıkları, evde bakım maaşı… Hesaplar sil baştan değişti! Memur zammı sosyal yardımları değiştirecek! 65... Haberi Görüntüle

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanına başvurular 3 Ekim 2024 tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise, 11 Ekim 2024 olarak belirtildi.Açıklanan memur alımı ilanında, başvuruların şahsen yapılacağı ve posta ile ya da diğer şekillerde yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği açıkladı.

En az 65 KPSS puanı istenen zabıta memuru alımı ilanında, eksik bilgi ve belgelerle veya nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvuruların değerlendirmeye alınmayacağı duyuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı KPSS ile memur alımı ilanı ile ilgili diğer detaylar şu şekilde;

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading