Yandex Metrica

ABD baskı yaptı! Oluk oluk petrol akan saha yeniden açıldı: Türkiye detayı dikkat çekti

ABD baskı yaptı! Oluk oluk petrol akan saha yeniden açıldı: Türkiye detayı dikkat çekti

Bir haftadır kapalı olan Libya petrol sahasının yeniden açılmasına karar verildi. Bu sürpriz kararın arkasında ABD'nin olduğu söyleniyor. Bölgede Türkiye'nin de aktif faaliyetler yürttüğü biliniyor.

Ekonomi

03.09.2024, 10:23

Ankara'nın aktif faaliyetler yürüttüğü Libya'da kritik gelişmeler yaşanıyor. Libya'nın Al-Sarir, Masla ve En-Nafura petrol sahaları, Amerikan baskısı sonucunda yeniden üretime başladı. "Libya'daki Fizan Hareketi" koordinatörü Beşir El-Şeyh, bu üretimin "Amerikan baskısı altında" gerçekleştiğini belirtti.

Dış basında yer alan haberde ühendisler, Arabian Gulf Oil Company'den üretim talimatı aldıklarını fakat gerekçesini bilmediklerini ifade edildi.

Enflasyondaki gerileme borsayı etkiler! İslam Memiş'ten pazartesi uyarısı: Eline yeni dolar ve TL geçenler dikkat! Enflasyondaki gerileme borsayı etkiler! İslam Memiş'ten pazartesi uyarısı: Eline yeni... Haberi Görüntüle

GÜNEY LÜBNAN'DA SÜKÜNET YAŞANIYOR

Öte yandan üretimin enerji santrallerinin sürekli çalışmasını ve yakıt tedariğini sağlamak amacıyla yapıldığı bildirildi.

Ayrıca Günay Lübnan'da 31 Ağustos akşamı artan gerilimin ardından pazar günü temlinki bir sükûnet yaşandığı gözlerden kaçmadı. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah ile çatışmaların kuzey bölgelerinde devam edeceğini söyledi.

İsrail topraklarına çok sayıda roket atılırken, Güney Lübnan'da bombardımanlar sonucu dört kişi yaralandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading