Yandex Metrica

Acil nakit ihtiyacı olana büyük destek! 30 Eylül'e kadar o bankaya başvuranlar yaşadı! 15-40 bin TL arası faizsiz kredi imkanı!

Acil nakit ihtiyacı olana büyük destek! 30 Eylül'e kadar o bankaya başvuranlar yaşadı! 15-40 bin TL arası faizsiz kredi imkanı!

türkiye'nin önde gelen 8 bankası müşterilerine özel ihtiça kredisi kapsamında sıfır faizli kredi vereceklerini duyurdu. Bankalardan yapılan açıklama sonrasında 40 bin TL'ye varan kredi imkanı sayesinde acil nakit paraya sıkışan müşterilerine destek  sağlayacak.

Ekonomi

02.09.2024, 16:41

Milyonlarca öğrenci 2024-2025 Eğtim öğretim yılına başlamadan önce veliler okul alışverişine başladı. Ancak bazı aileler ise çocuklarının eğğtim masrafları için uygun kredi fırsatlarını takip etmeye başladı.

Emekliye katmerli müjde: 9000 TL ödeme hesaplara yatacak! Emekliye katmerli müjde: 9000 TL ödeme hesaplara yatacak! Haberi Görüntüle

8 BANKADAN SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI

8 banka müşterilerine özel uygun kredi imkanlarını sunmaya başladı. Dijital ve geleneksel bankalar müşterilerine özel sıfır faizle kredi imkanı sağlamaya başladı.  Bankalar faizsiz kredi seçenekleriyle müşterilerine büyük fırsatlar sunuyor.

Yatırıcımlar dikkat! İslam Memiş, altında kritik tarihi açıkladı! Şubata kadar... Yatırıcımlar dikkat! İslam Memiş, altında kritik tarihi açıkladı! Şubata kadar... Haberi Görüntüle

BANKALARDAN UYGUN KREDİ FIRSATI

Akbank faizsiz 20 bin TL kredi ve 25 bin TL taksitli avans fırsatıyla yüzde sıfır faizle müşterilerinin nakit ihtiyacına cevap veriyor.

ON Dijital Bankacılık ise faizsiz kredi imkanıyla müşterilerine 15 bin TL'ye kadar yüzde 0 faizle kredi imkanı sağlıyor. 

CEBTETEB ise 15 bin TL'ye varan Faizsiz Kredi ve 25 bin TL taksitli avans fırsatını müşterilreine sunmaya hazırlanıyor. 

Denizbank ise dijital bankacılık kolu kapsamında yeni müşterileri de dahil olmak üzere 10 bin TL'ye kadar yüzde sıfır faizle kredi imkanı sunuyor. 

QNB Finansbank yeni müşterileri için ise faisiz kredi kampanyasını duyurdu. 20 bin TL'ye kadar yüzde sıfır faiz oranıla nakit avans kullanan bankalar müşerilerine uygun ödeme seçenekleri de sunuyor. 

Garanti BBVA ise müşterileri için 6 ay vadeli 20 bin TL'ye varan faizsi kredi ile cazip seçeneklerini duyurdu. Ayrıca kampanya dahilinde 2 bin T'ye varan nakit iade desteği ile Garanti BBVA avantajlı ödeme koşulları sağladıklarını duyurdu.

İş Bankası ise müşterilerine özel sunduğu faizsiz kampanya desteği ile İşCep üzerinden İş Bankası müşterielrine 25 bin TL'ye kadar faizsiz nakit avans kullanılabilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading