Yandex Metrica

Sitede Ara

Aile Bakanlığı duyurdu: 18 yaş üstüne aylık 1.500 TL destek ödemesi! Kimliğinizi göstermeniz yeterli!

Aile Bakanlığı duyurdu: 18 yaş üstüne aylık 1.500 TL destek ödemesi! Kimliğinizi göstermeniz yeterli!

Aile Bakanlığı, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda o kriterleri karşılayan hanelere her ay net olarak 1.500 TL nakdi destek ödemesi yapılacğaını açıkladı. İşte detaylar...  

Ekonomi

03.07.2024, 17:14

Aile Bakanlığı, belirlenen şartları yerine getiren ailelere her ay 1.500 TL tutarında net nakdi yardım yapmaya hazırlanıyor.

Yapılacak bu yardım, terör olaylarından doğrudan etkilenmiş olan vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYD) tarafından sağlanacak.

Emekli maaşında kritik hesaplama! Emekli maaşı 10 bin TL altında olanlar dikkat! Kök maaş hesaplaması nasıl yapılıyor? Emekli maaşında kritik hesaplama! Emekli maaşı 10 bin TL altında... Haberi Görüntüle

18 YAŞ ÜSTÜ BAŞVURU YAPABİLİR!

Mali yardımlar hakkında bilgi veren Aile Bakanlığı, bu destekten yararlanmak isteyen vatandaşların 18 yaşından büyük olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Kiracılara kötü haber! Ev sahipleri bu belgeyi zorunlu tutuyor! İmzalamayana ev yok Kiracılara kötü haber! Ev sahipleri bu belgeyi zorunlu tutuyor! İmzalamayana... Haberi Görüntüle

BAŞVURU NEREYE, NASIL YAPILIR?

Aile Bakanlığı, gıda, giysi, ulaşım, eğitim ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından verilecek.

Yapılan duyuruda kişinin yaşadığı yerde meydana gelen terör olaylarından etkilenmiş olması ve bu yüzden göç etmiş olması gerektiği şartı aranıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin sadece nüfus cuzdanıyla başvuru yapmalarının yeterli olduğu belirtildi.

Başvurular en yakın SYD Vakfı'na şahsi olarak yapılmakta. Başvuranların 18 yaşını geçmiş olmaları ve nüfus cüzdanı ile başvurmaları gerekmektedir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti, yardım süresini belirleyecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading