Yandex Metrica

Aile bakanlığından büyük müjde! Başvuru şartlarını sağlayana 12 bin TL geri ödemesiz destek!

Aile bakanlığından büyük müjde! Başvuru şartlarını sağlayana 12 bin TL geri ödemesiz destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardım programları kapsamında belirli şartlar çerçevesinde kadınlara düzenli ödeme yapmayı amaçlıyor. Şartları yerine getiren ve başvurana ise 12 bin TL maddi destek sağlayacağını belirten Bakanlık detayları vatandaşlarla paylaştı.   

Ekonomi

13.09.2024, 16:52

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal destek yardımları kapsamında hazırlamış olduğu, maddi zorluk çeken vatandaşlara yönelik sosyal hayatta daha akfit olmalarını sağlayacakları büyük bir adım atıldı.

İstifa eden tazminat alabilir mi? 3600-4500-4600 prim gününe ulaşnlar... İstifa eden tazminat alabilir mi? 3600-4500-4600 prim gününe ulaşnlar... Haberi Görüntüle

BAŞVURANA 12 BİN TL ÖDEME

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan eşini kaybeden kadınlara yönelik hazırlanan özel destek programı kapsamında, belirli şartları sağlayan kadınların başvuruda bulunmaları halinde 12 bin TL ödeme alma imkanları bulunuyor. 

Aç gözlü yamyamlar! Konut kredisi düşünce evlere bir günde 2 milyon TL'ye yakın zam geldi! Aç gözlü yamyamlar! Konut kredisi düşünce evlere bir günde 2... Haberi Görüntüle

AYLIK 1.000 TL ÖDEME

Ailelerini geçindirmek zorunda kalan ve yaşam standartlarını korumak isteyen kadınlar için düzenli olarak yapılacak olan destek ödemelerine ilişkin ise kadının hanesinde sosyal güvencesi olan herhangi bir bireyin bulunmaması gerekmektedir.

Eşi vefat eden kadına aylık 1.000 TL yatırılırken iki yada bir toptan yapılan ödeme ile 2 bin TL olarak yararlanılıyor. Yıllık ödemesi 12 bin TL olan ödeme kapsamında ise kadınların ekonomik zorluklarla mücadele edebilmesi adına yapılan destek ödemelerine ise Aile ve Sosyal Hizmetler'e başvuruların tamamlanması gerekiyor. 

Başvuruların bakanlığın resmi interet sitesi üzerinden yapılırken il ve ilçe sosyal hizmetler müdürlüklerine şahsen de yapılabilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading